Gemeente waarschuwt voor inzamelingsactie knuffels

ZEEWOLDE
De gemeente Zeewolde adviseert inwoners om dinsdag geen kleding of knuffels aan de weg te zetten.

In een folder die in het dorp is verspreid, wordt een oproep gedaan om op 11 augustus kleding en knuffels te geven. Volgens de gemeente is er geen vergunning aangevraagd voor de inzameling. Ook is niet bekend wie de initiatiefnemer is.

De gemeente en de politie proberen nu te achterhalen wie er achter de oproep zit.

reacties (7)

 • Henk

   

  Wat is in Zeewolde nu niet illegaal? De oude bieb met illegale horeca met Koops zijn allerlei zaken middels handje klap ff geregeld, Horsterparc illegale bewoning, Polen die her en der illegaal wonen, en nu weer een illegale kleding actie. Maar meneer Gorter de burgemeester loopt voorop en geeft het voorbeeld door een een mega AZC te promoten met duizenden illegalen tja het wordt steeds leuker in Zeewolde

  reageer
 • Liz

   

  Dat is het eerste dat in me opkwam toen ik de folder in op de deurmat vond: welke organisatie zit hier achter, waarom staat dat er niet gewoon op? Daar ga ik m'n spullen dus niet aan geven, en dat is jammer als het een betrouwbaar initiatief zou zijn. Maar inderdaad, verhandelen in 1 x is mogelijk, en ook marktplaats staat vol met spullen. Ik vind het een terechte waarschuwing.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Regelmatig vind ik plastic zakken in mijn brievenbus die kledinginzamelingen aankondigen voor goede doelen. De ingezamelde kleding wordt echter gewoon verhandeld, er is helemaal geen goed doel. De mensen worden geflest. Daarom is een vergunningenstelsel nuttig. Maar daar hebben de ambtenarenhaters natuurlijk geen boodschap aan.

  reageer
 • ron

   

  en als het nu zo is dat iedereen het aan de weg zet en er komt niemand ze ophalen ??? vind niet zo heel vreemd dat ze het eerst uitzoeken en dit advies geven. Mensen moeten eens leren dat je iets meldt. als er iemand collecteert buiten het rooster bel ik ook de politie die moet er dan wel van weten dat ook zijn teostemming hebben

  reageer
 • Cees

   

  uhhhhh als ik mijn vrouw een knuffel wil geven, hoe lang duurt dan de vergunningaanvraag... Het moet toch niet veel Gorter worden!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Faerie

   

  Wat flauw.. 'waarschuwt'.. alsof het een enorm criminele actie is om knuffels in te zamelen. Had de organisatie misschien beter gewoon via FB kunnen doen, was er niks aan de hand geweest.

  reageer
 • Otto

   

  Jeetje moet je tegenwoordig overal den vergunning voor aanvragen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert