Annemarie Jorritsma neemt afscheid van Almere

ALMERE • Vr 4 september 2015 | 15:36 • Vrijdag 4 september 2015 | 15:36
Tijdens het Havenfestival in Almere Haven kreeg burgemeester Jorritsma vrijdagavond een afscheidsconcert aangeboden van de stad Almere. Honderden bezoekers trotseerden de regen om erbij te zijn. Ook een groot deel van de gemeenteraad en de Commissaris van de Koning Leen Verbeek waren er, gehuld in regenponcho, bij.

De avond werd als verassing gepresenteerd door cabaretière Tineke Schouten, die ook de buurvrouw van Jorritsma is, en een andere bekende Almeerder Jörgen Raymann. De muziek werd verzorgd door het Almeers Jeugd Symfonie Orkest die met de stukken American Salute, Exodus Song en een medley van James Bond-nummers de avond vulde. Ook trad het Operakoor Almere op voor de burgemeester.

Aan het einde van de avond was er nog een gastoptreden van "Tina Turner", die werd gespeeld door Tineke Schouten. Zij haalde Jorritsma het podium op en samen zongen ze het nummer Proud Mary. Daarna werd er samen met het publiek een afscheidsnummer gezongen waarin Jorritsma werd bedankt voor de twaalf jaar als burgemeester.

Na het dankwoord van Annemarie Jorritsma kreeg ze een staande ovatie van het publiek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel