Zanger 'Drank en Drugs' hoofdact op alcoholvrij feest

ALMERE
Rapper Lil Kleine is één van de hoofdacts van de Fris-feesten in Almere. Op 9 oktober is hij te zien in Club Cell.

De Fris-feesten zijn bedoeld voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar en er wordt, zoals de naam doet vermoeden, alleen maar frisdrank geschonken. Het uitnodigen van rapper Lil Kleine is frappant, zijn grootste hit is namelijk: 'Drank en Drugs'.

De organisatie weet dat er een tegenstrijdigheid is rondom Lil Kleine en jongeren. Maar deze muziek hoort nu eenmaal bij de jongerencultuur, zo laat een woordvoerder van de Fris-feesten weten.

reacties (6)

 • Pietje

   

  Tjongejonge, dat liedje is om te lachen mensen, niet om serieus te nemen. Denk je nu echt dat kinderen zo dom zijn dat ze zich na het horen van dit liedje ineens te buiten gaan aan drank en drugs?

  reageer
 • eddy

   

  Op sommige frisfeesten is water duurder dan cola :)

  reageer
 • -Z-

   

  Het uitgaansleven wordt door ondernemers bepaald die geld als doel zien. Of je nu drank en drugs promoot en meisjes als wegwerp ziet, of je jonge coming-outs discrimineert, of laat weten nooit dood in Almere gevonden te willen worden: alles voor het geld van de ondernemer. Met de meest domme excuses erbij. Iedereen die geld in het laatje brengt mag naar Almere komen.

  reageer
 • Adrie

   

  Echt belachelijk dat hij bij de jeugd komt optreden

  reageer
 • joop

   

  Hij is de afgelopen 2 maanden al 3 keer in Almere geweest hoor dus echt nieuws is het nu ook weer niet. En idd, dit hoort nu eenmaal bij de jongerencultuur.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Eremla

   

  Dat sukkeltje past goed in t straatbeeld van Almere. Krijg t idee dat Club Cell net zo sukkelig is. 'k snap niet waarom die club niet wat creatiever is geweest met een andere artiest. Walgelijk !

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert