Willem Barentsz per direct gesloten

LELYSTAD
Restaurant Willem Barentsz in het Natuurpark Lelystad gaat per direct dicht. Dat heeft de uitbater, Omega Zorg, besloten. Omega wilde het restaurant beperkt open houden, met personeel uit haar andere vestigingen. Op die manier zou de periode overbrugd worden totdat er een nieuwe exploitant is gevonden.

Onder druk van juridische procedures van ontslagen werknemers ziet de zorggroep daar nu van af. Die ex-werknemers eisten dat zij opnieuw aangenomen zouden worden, in plaats van nieuw personeel.

Omega wil dat niet en stopt er daarom nu helemaal mee. Flevo-landschap moet als eigenaar nu op zoek naar een nieuwe uitbater van het restaurant.

reacties (10)

 • Wil

   

  Jammer, je kon er lekker eten en het personeel was top!

  reageer
 • Drontenaar

   

  De Omega groep, tja... nooit geweten dat zij die tent runnen, maar eerlijk is eerlijk. De manier waarop deze Omega Groep te werk gaat, verdient eigenlijk nooit de schoonheidsprijs...

  reageer
 • Ria

   

  Jammer jammer, hoop dat ze snel en oplossing vinden, moet toch geen probleem zijn, wat voor papieren heb je nodig?

  reageer
 • Marco

   

  zo zonde van een goed bedrijf. Heb me bruiloft feesten diner daar gehouden. Top personeel. Maar omdat het even tegen zit de handdoek in de ring gooien vind ik een beetje jammer. En dan inderdaad bedenken dat het UWV hiermee heeft ingestemd, belachelijk gewoon. Nog meer werkelozen erbij, alsof we al niet genoeg werkelozen hebben in Nederland. De gemeente Lelystad gaat erg hard achteruit, het is niet meer zoals het vroeger was. Steeds meer leeg stand en kleine bedrijven die failliet gaan. Ik vond het jammer.

  reageer
 • Piet

   

  Gaat de goeie kant op in Lelystad wat een armoe.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jan

   

  laatst nog gegeten, niet duur en druk! Dus, zoals zo vaak, vraag je je af waar het nu mis gaat. De reden dat ze ander personeel willen, vreemd... Maar, en daar gaat het weer eens om, alweer een hoop mensen zonder werk!

  reageer
 • Anouk

   

  5 euro voor je kroket? Jij denkt dat die 5 euro regelrecht naar je kroket gaat? Laat me niet lachen. Geen verlies voor Lelystad, je weet niet waar je het over hebt. Een prachtige locatie waar je regelmatig moest wachten om een tafeltje te bemachtigen. Een fantastisch team dat door deze achterlijke beslissing op straat staat.

  reageer
 • lely

   

  Tegen een geringe pacht, dus geen overname durf ik het aan. Dit is een sollicitatie. Benieuwd naar een reactie voor verder contact

  reageer
 • Richard

   

  Tsja als je 5 euro voor een kroket moet betalen...geen verlies voor Lelystad

  reageer
 • ronald

   

  Belachelijk een restaurant wat winst maakt sluiten en dat in deze tijd en dat het UWV Hier mee instemde .goedkope manier om van je personeel af te komen .

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert