Twee drankrijders aangehouden

ALMERE
De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee drankrijders aangehouden in Almere. Er werd ondermeer gecontroleerd op de Tussenring. De actie richtte zich daar op bestuurders die elders in het land waren uitgeweest en pas laat terug naar Almere kwamen.

Hoewel beide bestuurders te veel alcohol in hun bloed hadden, was de hoeveelheid niet zo groot dat ze hun rijbewijs in moesten leveren.

Een andere gecontroleerde bestuurder bleek nog voor ruim duizend euro aan boetes te hebben uitstaan. De politie wilde daarom zijn rijbewijs wel afpakken. Omdat de man dit weigerde te geven, kreeg hij opnieuw een bekeuring.

Foto's: Politie Almere Buiten Hout

reacties (1)

 • Dick

   

  De heren zijn dus "staande gehouden" en niet aangehouden! Is wel een verschilletje! Dan, een rijbewijs innemen omdat je boetes open hebt staan is NIET toegestaan. Totaal absurd dus dat de politie het rijbewijs in wilde nemen! Deze boetes zal de politie dus echt op een andere manier binnen moeten hengelen. Maar goed we hebben toch het CJIB wat een INCASSO bureau is? Laat die hun werk maar op een andere manier doen zodat ze het geld alsnog binnen krijgen

  reageer
 • Lely...

   

  En de eerste betweter is wakker geworden...

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert