Barbershop lift mee op retro-trend

LELYSTAD
Old school barbershop DYZL in Lelystad Haven is dit weekend opnieuw geopend. Voorheen was er in het bedrijf ook een kapsalon gevestigd, maar nu speciale scheerbehandelingen voor mannen steeds populairder worden, heeft de ondernemer zich daarin gespecialiseerd.

Volgens de barbier gaat het om de eerste zogenaamde old school barbershop in Flevoland.

Old school wil zeggen dat de klanten op een klassieke manier worden geschoren, zoals dat vroeger ook gebeurde.

reacties (7)

 • Leystedelingista

   

  Wauw! Ik vind het echt gaaf, een vrouwelijke Barbier! Ze doet het goed! Top styling voor de mannen. Ben even verder gaan zoeken en haar ook gevonden op YouTube en Vimeo! Ik ben helemaal om naar het zien van deze videos!

  reageer
 • Lelystad vrouwelijke inwoner

   

  Zij verstaat haar vak, inmiddels staan er diverse barbiers op in Lelystad, maar kunnen zeker niet zo scheren als deze vrouw. Waarom moet een barbier nu speciaal een man zijn, is dat nu anno 2015 nog steeds onbespreekbaar? En ga het maar eens proberen met een super scherp mes en een camera op je gericht en dan ook nog interviewd worden en dat terwijl er op de achtergrond een feestje gaande was, vanwege de heropening van de hernieuwde zaak. En die zaak ziet er overigens heel mannelijk uit ziet.....oh ja en bedacht door een vrouw. Mag dat wel?

  reageer
 • Trala

   

  Nou officieel is er bij de old fashion barber...jaren 50 a 60 niet eens een vrouw welkom. Het was namelijk een echte mannen aangelegenheid. Het bij praten en katten en gokken. En gezamenlijk een pijp of sigaar roken. Vrouwen binnen was not dine laat staan een vrouwelijke barber. En je ziet. ..gelijk bloed ha ha

  reageer
 • Jan

   

  Ik wist niet dat dit bestond, top!

  reageer
 • Leystedeling

   

  Zij is wel de eerste old school barber. Top of the Bill. Ik kom er graag, super service, super scheerbeurt waar aandacht en liefde is voor het VAKWERK.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ondernemen is een vak

   

  Die man moet zijn concurrentie onderzoek beter doen. Hij is zeker niet de eerste, zowel in Lelystad als in Flevoland.

  reageer
 • Black

   

  Een super zaak waar je top wordt behandeld 😉

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert