Twee vestigingen kinderopvang Kinderworld failliet

FLEVOLAND
Twee vestigingen van de Almeerse kinderopvang Kinderworld zijn failliet verklaard door de rechtbank Midden-Nederland. Uit gegevens van de website faillissementsdossier.nl gaat het om Kids Dronten en Kids Emmeloord.

Kinderworld is naast Almere ook nog actief in Lelystad. Hoeveel kinderen het bedrijf opving in de getroffen afdelingen in Dronten en Emmeloord is niet duidelijk.

Op de website van Kinderworld staat nog niets over de twee faillissementen. Het bedrijf zelf is rond de kerstdagen niet bereikbaar voor commentaar.

reacties (12)

 • Me2

   

  Ik lees nergens dat hij het over barre tijden heeft. Maar de leidsters van de opvang zorgen voorlopig echt niet meer voor een pin-record hoor! Een beetje compassie zou je sieren...

  reageer
 • Knielus

   

  Barre tijden?? U praat net of we in een wereldoorlog zitten terwijl de kerstomzetten en pinbetalingen record na record verbreken... Nou ja Zeg..

  reageer
 • Steven Stedenwijker

   

  Het gratis geld van de gemeenschap voor de ouders is opgedroogd door de massale fraude en van hun eigen geld is men niet zo royaal met de kinderworld bestedingen.

  reageer
 • joop

   

  Komt vast wel een doorstart.

  reageer
 • Ester

   

  Voor de leidsters uit Lelystad is het niet sneu? Sommige van de leidsters hadden eerst jaren in Lelystad gewerkt, voordat ze naar Dronten werden gestuurd. En nu staan ze met lege handen. Die meiden hebben ook een gezin hoor.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Me2

   

  Grootste probleem is dat eigenaar niet communiceert en als ie dat wel doet, is dat op zo'n gebrekkige manier en vanuit een verkeerde invalshoek, dat het amateurisme ervan afdruipt. Daarmee is KW een hoop kinderen kwijtgeraakt. De ouders trokken het niet meer. Echt jammer voor het team leidsters in Emmeloord, want die waren super! Zonder hen was ik al lang weggeweest bij KW.

  reageer
 • Gaby

   

  Diep triest hoe de eigenaar hier mee omgaat. Ik heb van gehoord dat deze meiden zelfs niet meer een kerstpakket kregen. Terwijl ze een jaar met volle inzet hebben gewerkt. Wat een eigenaar ben je dan gewoon je personeel laten stikken. En zelf zal die er zeker geen traan erom laten. Zoekt iemand die aan creatief boekhouden doet moet die zeker bij dit bedrijf zijn. Want in dit bedrijf worden er vieze spelletjes gespeeld. Meiden kop op jullie zijn sterker dan jullie denken. Achteraf zal je blij zijn dat je er niet meer werkt.

  reageer
 • Me

   

  Heel sneu voor de leidsters en vooral ook de kinderen! De mijne zijn er altijd met een grote lach naar toe gegaan. In Emmeloord is overigens wel veel gedaan om er iets van te maken!! Basisschool, fysio, enz.. In het gebouw... Overigens niet naar de zin van de meeste ouders, waaronder ik. Maar wel gezocht naar mogelijkheden!

  reageer
 • Sander

   

  Schandalig hoe er omgegaan is met de leidsters van locatie Dronten (en waarschijnlijk ook Emmeloord). Ze zijn aan hun lot overgelaten terwijl ze zich altijd met hart en ziel hebben ingezet. Ontzettend sneu voor hun en totaal niet verdiend.

  reageer
 • Ab

   

  Waarom zo zielig voor de lieve meiden in Dronten. Volgens uw verhaal waren deze al lang vervangen door de meiden uit Lelystad die minder gezellig waren.

  reageer
 • Henk

   

  De eigenaar heeft ook weinig gedaan om Dronten en Emmeloord toekomst te geven. Het goede personeel in Dronten werd vervangen door leidsters uit Lelystad, lieve meiden maar die brachten niet de sfeer en gezelligheid die de meiden uit Dronten zelf hadden. De eigenaar heeft ook nooit in Dronten en Emmeloord geïnvesteerd of iets gedaan aan naamsbekendheid, het was dat de meiden van het eerste uur zo goed, gezellig en lief met de kinderen waren anders was dit al veel eerder fout gegaan. Eigenaar heeft van elke vestiging een bv-tje gemaakt dus zal er wel geen traan om laten... Voor de lieve meiden van Dronten en Emmeloord is dit diep triest en ook zeker iets wat ze niet verdienen!!!

  reageer
 • Sukke

   

  Denk dat gastouderschap in deze barre tijden meer kans van slagen heeft, er is teveel gerommeld door onze overheid in dit segment van de dienstverlening.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert