Grote belangstelling voor Top2000-dienst NOP

LUTTELGEEST
Ongeveer 300 mensen zijn afgekomen op de eerste Top2000-kerkdienst in de Noordoostpolder. Daardoor zat de PKN-kerk in Luttelgeest helemaal vol.

De normale zondagsdienst werd opgefleurd met nummers van zangers zoals Marco Borsato, Claudia de Breij en Michael Jackson. De kerkgangers konden meezingen met deze liedjes en met het koor Flevox uit Emmeloord.

Top2000-kerkdiensten zijn een idee van internetkerk www.mijnkerk.nl. Er zijn meer van dit soort diensten, onder meer in Zeewolde.

reacties (7)

 • Kenneth

   

  Het gaat er niet hoofdzakelijk om dat we volle kerken willen hebben, maar met name is het bedoeld om aan iedereen te laten zien dat het niet van de kerk afhangt of je gelooft. De boodschap van het evangelie zit niet (alleen) verborgen in een kerk. De volgelingen van Jezus ontmoet je dagelijks als je je ogen er voor opent. Dan wordt je in vuur en vlam gezet door de eeuwige God. Het begint bij jezelf want Jezus heeft zijn taak al volbracht, nu wacht Hij tot jij naar Hem komt. Dan heb je de Schat gevonden. Dan begint het echte Leven.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Dit is een achterhoedegevecht. De kerken lopen leeg, en alleen kerken met fanatiekelingen trekken nog publiek.

  reageer
 • Ja Toch

   

  En omdat de Afro-Amerikanen het doen, moet wij dat na-apen? Wat een onzin. Als je zo mensen moet trekken om in de kerk te komen ben je bezig om af te glijden naar een bedenkelijk niveau.

  reageer
 • Jos '56

   

  Moet je eens kijken hoe de Afro-Amerikaanse bevolking dat in hun kerken doen.

  reageer
 • Robbie

   

  Ik vind dit niet thuis horen in een kerk, en al helemaal niet tijdens een kerkdienst

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Mike

   

  En in dronten pkn

  reageer
 • Jenneke

   

  Flevox is een Vocal Group. Tijdens de nationale kampioenschappen in de lichte muziek in Rotterdam, bewezen zij bij de beste 15 van Nederland te horen! Dat is knap voor zo'n koorrijk land als Nederland!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert