'Nieuwe Buren' blijven waarschijnlijk in Flevoland wonen

ALMERE • Ma 4 januari 2016 | 22:30 • Maandag 4 januari 2016 | 22:30
De hitserie Nieuwe Buren, van RTL, krijgt een tweede seizoen en dat speelt zich zeer waarschijnlijk opnieuw af in Almere. Dat bevestigt directeur Nik Smit van Almere City Marketing.

"Het is nog niet helemaal zeker, maar de producent wil graag weer naar Almere komen. Ze voelen zich zeer welkom in Almere.Wij geven ze uiteraard graag opnieuw een warm welkom." De serie, met hoofdrolspelers Katja Schuurman, Thijs Römer, Bracha van Doesburg en Daan Schuurmans, trok wekelijks meer dan een miljoen kijkers. Die zagen onder andere beelden van Filmwijk en het Flevoziekenhuis.

Wat de kijkers van de stad gaan zien en of er in het nieuwe seizoen aandacht is voor een groot Almeers evenement als de Floriade, kan Smit niet zeggen. "Wij bemoeien ons niet met het script en dat is ook niet wenselijk, maar we wijzen graag de mooie plekjes in de stad aan." Het nog niet duidelijk of Katja Schuurman en Thijs Römer, die na de opnames van seizoen één gescheiden zijn, opnieuw te zien zullen zijn.

De verwachting is dat er binnen twee weken meer duidelijk is over Nieuwe Buren seizoen 2.


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel