Reclameborden langs A6 mogen blijven staan

EMMELOORD
Een boer bij Emmeloord mag twee reclameborden langs de A6 laten staan. De borden op zijn akker verwijzen naar zijn boerderijwinkel aan de Hannie Schaftweg.

De reclameborden staan al ruim tien jaar langs de snelweg. De gemeente Noordoostpolder kwam er in 2013 achter dat er voor deze borden geen omgevingsvergunning is verleend. De agrariër heeft die vergunning onlangs alsnog aangevraagd, maar die is door het college van burgemeester en wethouders geweigerd. Daarop heeft de boer bezwaar gemaakt.

Na tussenkomst van de bezwaarcommissie zijn er gesprekken op gang gekomen. Die hebben er in geresulteerd dat de gemeente de borden gedoogt.

reacties (5)

 • ron

   

  maar daar is vergunning voor

  reageer
 • Esveen

   

  En de joekels van reclame van de gemeente NOP zelf dan. Boter op het hoofd?

  reageer
 • Pietje

   

  En anders gewoon op dezelfde plek een oude aanhangwagen of kruiwagen of fiets parkeren en de borden daar op zetten. Op eigen terrein mag je je verplaatsbare spullen neerzetten waar je wilt lijkt me zo.

  reageer
 • D.

   

  Ach laat die boer toch lekker zijn reclamebord daar hebben staan. Wat een moeilijk gedoe om niks zeg!

  reageer
 • Freek

   

  Waarom mag deze boer geen reclame/wegbewijzering maken op zijn grond voor zijn bedrijf? Moet ik dan mijn naambordje bij de voordeur dan ook maar weghalen? Gemeente doe toch eens niet zo moeilijk, de beste man doet toch niemand kwaad?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert