SKL Kinderopvang haalt 4.000 euro op voor Stichting Opkikker

LELYSTAD
SKL Kinderopvang in Lelystad heeft ruim 4.000 euro ingezameld voor de Almeerse Stichting Opkikker. Deze stichting organiseert uitjes voor gezinnen met een langdurig ziek kind; de zogenoemde Opkikkerdagen.

Op de vestigingen van SKL Kinderopvang zijn vorig jaar verschillende acties opgezet om geld in te zamelen, zoals voorleeswedstrijden en sponsorlopen.

Elk jaar kiest de Lelystadse kinderopvang een goed doel om geld voor in te zamelen. Voor dit jaar is dat Het Vergeten Kind.

reacties (3)

 • zij van hem

   

  Het klopt dat de ruim 4000 is opgehaald door de vestigingen van de SKL, waaronder ook( zie berichtgeving 16 oktober) een prachtig bedrag door IKC Warande, het was het jaardoel van de SKL en er is op veel vestigingen aandacht aan besteed. In totaal is het een prachtig bedrag geworden voor een geweldig doel. Met dank aan alle ouders, kinderen en medewerkers

  reageer
 • Beo

   

  Super mooie actie van Skl..... Een dikke 10.

  reageer
 • José klink

   

  Helaas klopt bovenstaand bericht niet helemaal. Dit mooie bedrag is opgehaald door alle kinderen van het Integrale kindcentrum Warande in lelystad!!

  reageer
 • Ik

   

  Volgens mij klopt jouw info ook niet helemaal! Op de psz waar mijn dochter heen gaat, hebben ze ook spulletjes verkocht en zo ook geld opgehaald voor stichting opkikker. Wellicht eerst je info checken?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert