Inwoners denken mee over nieuwe burgemeester

LELYSTAD
Duizenden Lelystedelingen hebben hun mening gegeven over het profiel van een nieuwe burgemeester op de site burgemeesterlelystad.nl. Dat zegt Evert Marseille, voorzitter van de vertrouwenscommissie die op zoek is naar een opvolger van Margreet Horselenberg. De online enquête is nog tot en met donderdag in te vullen.

Inwoners van Lelystad die mondeling willen toelichten wat zij belangrijk vinden in de profielschets zijn woensdagavond om 19.00 uur welkom op het stadhuis tijdens een speciale inwonersbijeenkomst.

Evert Marseille zegt dat hij de aanbevelingen van vanavond en de enquête meeneemt in de profielschets. De commissie verwacht in mei met een voordracht te komen.

reacties (5)

 • Barbara

   

  Meedenken en meepraten is leuk en aardig tijdverdrijf waarmee je geen invloed krijgt.

  reageer
 • de link werkt weer

  reageer
 • ron

   

  zou daar nu werkelijk een andere wens uit de burgers naar boven komen ten opzichte van een andere gemeente (in Almere ook gedaan) maar tegenwoordig moet je dit soort evidente vragen wel stellen anders doe je het al bij voorbaat niet goed. en achteraf hebben ze weer niet geluisterd. beetje lachwekkend altijd wel. Wonderbaarlijk viel het achterafgezeur in Almere reuze mee. al werd hem wel al snel zijn zwarte pieten standpunt verweten. (echte lekker belangrijk dergelijke verwijten)

  reageer
 • HiHI

   

  Had je dat verwacht dan.

  reageer
 • hano

   

  link werkt niet

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert