Provincies weer in overleg over asielopvang

FLEVOLAND
Het kabinet, provincies en gemeenten gaan in februari weer met elkaar in overleg over asielopvang. Dat zegt de Drentse commissaris van de koning Jacques Tichelaar in een interview met Trouw.

Volgens Tichelaar gaat het de provincies niet lukken om per provincie 2.500 extra asielplekken te regelen voor 1 februari. In november was afgesproken om eind januari 2016 een oplossing te hebben.

Leen Verbeek, commissaris van de koning in Flevoland, liet eerder al weten geen nieuwe plannen te verwachten voor 1 februari.

reacties (11)

 • Helemaal mee eens, alleen het zelfmoord is begonnen al met de EU is samengegaan en de grenzen open. Gewoon alle grenzen weer dicht is mijn motto en nog mooier uit de EU en die mooie keiharde gulden weer terug, hebben we onze eigen regie weer terug maar ja links.......

  reageer
 • Jan Huizen

   

  Hoezo nieuwe plannen? Alsof alle plannen al niet zijn uitgestippeld... Ook de provincie-bestuurders houden,net als de gemeenten, de burger compleet voor de gek. Dat al die gelukszoekers er komen is al lang zeker. Overal worden die azc's uit de grond gestampt, en de verhuurders lachen zich rot om zoveel onbenul bij die "bestuurders". Europa is terminaal ziek,medicatie helpt niet meer!!

  reageer
 • Frenky

   

  Urk heeft nog plek zat.Daar kunnen ze alles wel opvangen,kerken vervangen voor moskeeën .En dan nog hek erom heen heeft niemand last van

  reageer
 • frits

   

  ben het hellemaal met je eens

  reageer
 • Jacob

   

  In Berlijn zijn verleden jaar 80.000 vluchtelingen aangekomen. Men wil daar nu een opvangcentrum voor 7000 personen neerzetten. Niet alleen in Nederland maar o.a. ook in Duitsland is men knettergek. Er is maar een conclusie mogelijk, Europa pleegt zelfmoord.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • frits

   

  nou laten we eens beginnen in denhaag op het maliveld een azc neer te zetten daar kan dan meteen 8000 man tegelijk in , op het binnnenhof kunnen ook tenten geplaatst worden , in de tuin bij onze koning kunnen er ook een paar geplaatst worden dus zegt uw het maar

  reageer
 • Car

   

  De overheid luistert niet naar de tweede rangs burgers maar alleen naar de 1e angs burgers onze gelukszoekers. Ik zal mijn spaargeld zo overmaken naar het COA. Ik ben zo meeleefend.......NOT! Stop nou een keer met dat gedram...WE WILLEN GEEN ASIELZOEKERS MEER!

  reageer
 • Dr.Jake

   

  2500? Daar is zeker(, Flevoland betreft,) minstens een '0' teveel in het getal.

  reageer
 • Valt weinig te overleggen, we vangen er al genoeg op. Het wordt tijd dat we eens mogen stemmen en dat er eens geluisterd word naar de burger, meerendeel wilt het niet meer.

  reageer
 • Barbara

   

  Maar U bent ook nog niet aangetoond vooruitziend, immers het verschil tussen zwart en wit valt al moeilijk, zo komen we nooit op een middenweg terecht..

  reageer
 • Jacob

   

  Die Leen Verbeek is toch maar een vooruitziend man. Wie doet hem dat na. Zojn geld dubbel en dwars waard.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert