Vermiste peuter (2) blijkt in auto van ouders te zitten

ALMERE
De 2-jarige Damin uit Almere heeft zijn ouders spannende momenten bezorgd: maandagmiddag rond 15.00 uur glipte hij z'n huis aan de Lucille Ballstraat uit.

De politie werd gealarmeerd en buurtbewoners werden opgeroepen om uit te kijken naar een jongen met een flinke bos krullen en een blauwe pyjama.

Na een half uur werd de peuter door agenten ontdekt. Hij zat in de auto van zijn ouders. Hoe hij daar in kon komen, is voor iedereen een raadsel. Damin was niet in staat de motor te starten en bleef ongedeerd.

reacties (9)

 • sehpleeg

   

  grappig dat iemand valt over de bijrijder die met een telefoon in zijn hand zit, volgens mij mag elke bijrijder dat. -0-0-

  reageer
 • Mariëlle

   

  Gelukkig GEVEN agenten je soms ook een uitzonderingspositie... zoals toen ik meehielp zoeken naar een vermist meisje en telefoon kreeg van iemand die wist welke kant ze op was. Precies op dat moment kwam de (ook zoekende) politie eraan. Ik kreeg een waarschuwing, maar toen ik zei waar het voor was, waren ze alleen maar blij met de melding en vroegen of ik even voor ze wilde rijden om ze die kant op te brengen want ze kenden de omgeving niet....

  reageer
 • Flevoburger

   

  "Sinds wanneer mogen agenten met de telefoon in hun handen rijden" is dan wel weer een suggestieve opmerking. Rijdt deze agent , of staat hij gewoon stil / geparkeerd? Overigens is dat, hoe vreemd het ook mag klinken, wettelijk wel toegestaan. Agenten hebben in dezen als ze in dienst zijn een uitzonderingspositie....... ( waar ze af en toe dan wel flink misbruik van maken maar dat is weer een ander verhaal )

  reageer
 • kotelet

   

  He Johnny top dat je er nog ben kerel!

  reageer
 • San

   

  Dat is de bijrijder...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Greet

   

  Gelukkig is het jongetje weer terrecht , een kindje van twee is snel en onverspelbaar dus dat ze m zijn vergeten uit de auto te halen lijkt me niet anders had de politie wel Samen veilig erop gezet ... Over de politie gesproken , het plaatje boven dit nieuws.. Sinds wanneer mogen agenten met telefoon in hun handen rijden ;-)

  reageer
 • john johan otten

   

  de techniek staat niet op zich zelf,en zeker voor een kleuter die nu al zeer technisch schijnt te zijn.afijn buro jeugdzorgg elukkig opgeheven in Almere en zuid flevoland,dus weten die ouders niet of hij in zijn bedje lag of nog in de auto.ouders succes met deze kleuter techniek.johnny otten

  reageer
 • Rob de Graaf

   

  Gelukkig maar dat Damin de motor niet kon starten!!!!!

  reageer
 • Frenky

   

  Gewoon vergeten uit de auto te halen...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert