TSN officieel failliet verklaard door rechter

FLEVOLAND
Thuiszorgorganisatie TSN is woensdag officieel failliet verklaard door de rechtbank Overijssel.

De Flevolandse cliënten en werknemers zijn inmiddels elders ondergebracht. Zo gaat de gemeente Dronten samenwerken met thuishulporganisatie Buurtzorg Nederland. In Zeewolde en Lelystad worden de cliënten verdeeld over leveranciers waar de gemeenten al mee werken. De gemeente Lelystad laat weten dat deze partijen zich ook inzetten om het personeel van TSN over te nemen.

De curatoren benadrukken dat ondanks het faillissement de dienstverlening van TSN Thuiszorg de komende zes weken gewoon doorgaat.
reacties (4)

 • P. Daalemmer

   

  De privatisering is ingeluid door D66 bewindslieden. Zorg, Energie, OV enzovoort. En wat is er van terecht gekomen? Een grote rotzooi. De politiek valt een hoop te verwijten! Reparatie kost verschrikkelijk veel geld, en de burger moet alles ophoesten.

  reageer
 • Willem D

   

  De een gaat naar de kloten en de volgende neemt het over voor hoe lang

  reageer
 • .\/\/.

   

  Ziehier de brokstukken van de marktwerking in de zorg, met dank aan de VVD.

  reageer
 • kees d.

   

  Het zal de VVD toch een rotzorg zijn! Met de Lachende Leugenaar aan het roer is ons mooie landje naar de knoppen geholpen.

 • Jeroen

   

  Ja, alleen gemeente Zeewolde laat de mederwerkers in de kou staan. Zoek het maar uit en je mag bij de overige thuiszorgorganisaties je huidige clienten meenemen met een 0-uren contract ipv een vast aantal uren contract. En dan over een aantal maanden gaan die ook failliet en dan met een 0-uren contract ook geen recht op ww. Bedankt gemeente Zeewolde!

  reageer
 • Loes

   

  Met een 0 uren contract heb je gewoon recht op ww. Het ligt aan de aantal uren dat je werkt. Hierbij werkt je (als het goed is) als huishoudelijk ondersteuner in CAO VVT en zijn 0-uren contracten al een jaar verboden onder dit CAO, dus ik zou even met het juridisch loket bellen wanneer dit word aangeboden (of afgedwongen). Niet zomaar overal mee akkoord gaan!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert