Lekkages Schippergarage kunnen verholpen worden

ALMERE
De al jaren durende lekkages bij de winkels in de Schippergarage in Almere kunnen verholpen worden. Dat staat in een rapport van het bouwkundig Onderzoeksbureau Trition dat door de gemeente openbaar is gemaakt na vragen van Leefbaar Almere.

In de Food Passage naast de garage loopt het water geregeld naar binnen. De Food Passage zit op de plek waar vroeger de Albert Heijn zat.

Beter voegen, tegelwerk vervangen, straatwerk boven de parkeergarage vernieuwen en waterdicht maken, zouden een eind moeten maken aan de wateroverlast.

reacties (4)

 • Henk

   

  Het kan in Almere. Dat blijkt maar weer eens. De gemeente heeft haar verantwoordelijk destijds niet waar gemaakt. Zij dienen toezicht uit te oefenen bij dit soort grote projecten. Door de grote druk op het project zijn er grote missers gemaakt. De gemeente gossiert in blunderen. Zie de onteigeningsprocedure van de eigenaren van Camping Waterhout. Gelukkig heeft de gemeente (teveel) handhavers in dienst om u en mij te beboeten als we een (nietszeggende) overtreding maken. Maar andersom gaat helaas niet. Gemeente Almere faalt hopeloos. Maar ja, het kan in Almere.

  reageer
 • Flevoburger

   

  Hmmm, er wordt een gebouw ( betaald met gemeenschapsgelden) ondeugdelijk afgeleverd. Vervolgens komt er een onderzoek ( wederom betaald met gemeenschapsgelden) om te onderzoeken of de boel gerepareerd kan worden. Nou wordt die uitslag natuurlijk eerst na vragen gepubliceerd hè. En dan gaan we de boel straks , Ja u het raadt het al, wederom op kosten van de burger, repareren.... zodat de verantwoordelijke politici zichzelf tijdens een mooie bobo heropeningsborrel als redders van de maatschappij kunnen presenteren. 'Tis toch een fijn beroep dat van bobo........

  reageer
 • .\/\/.

   

  Gemeenschapsgelden? Ècht niet.

 • Rogier

   

  Dit is al voor de oplevering 10j geleden al geconstateerd. Lekker vlot

  reageer
 • Ik

   

  Goede tip. Waterdicht maken om lekkages te voorkomen. Daar moet inderdaad lang over nagedacht worden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert