Auto raakt van de weg op knooppunt Almere

ALMERE
Een automobilist is zaterdagmorgen op knooppunt Almere van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Dat gebeurde kort voor zes uur, in de bocht van de A27 richting Lelystad.

Volgens de politie kon de bestuurder zelf uit de auto komen en was hij niet gewond.

De auto raakte zwaar beschadigd en moest worden afgesleept. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog onbekend.

Foto's: Politie Almere Buiten Hout

reacties (7)

 • Jan

   

  Gelukkig is de a6 helemaal vlak echt de perfecte snelweg om op te rijden, misschien moest de bestuurder wel een uitwijkmanouvre maken vanwege een andere asociale weggebruiker die em dr voor gooide... Het blijft belachelijk dat je langs de snelweg zo makkelijk de bomen in kan vliegen er moeten eerst weer doden vallen voordat hier wat aan gedaan word.

  reageer
 • August

   

  Je denkt dat het met 10Km/h gebeurt is?

  reageer
 • Dick

   

  Hoezo vliegen? Dit is een Toyota yaris, niet echt een snelheidswonder te noemen. Oh ja, het moet altijd aan de snelheid liggen, da's waar ook.

  reageer
 • Theo

   

  Waarom moet de overheid weer maatregelen nemen, omdat de mensen zich weer niet beheersen kunnen. Leg de fout toch niet altijd bij een ander, maar bij de "dader" zelf.

  reageer
 • Rob

   

  Waarom moeten er vangrails komen voor automobilisten die vliegen lees: zich niet kunnen beheersen/ fatsoen kunnen houden ook naar jou en mij toe als medeweggebruiker.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Lelystedeling

   

  Toch wel niet zo mooi dat het nog steeds mogelijk om op zo'n overzichtelijke weg, flauwe bocht, van de weg te geraken. Gewoon knap hoe al die mensen de meest vreemde capriolen uithalen (behalve gewoon aandachtig autorijden) en hun vehikels tegen bomen parkeren, in greppels duiken, vangrails opkreukelen, etc. Het is zo vaak raak. :-( En dan krijgen de lantaarnpalen, de bomen en de sloten de schuld van aanrijding... "ja, echt, er stak plotseling een boom over, kon 'm niet meer ontwijken"

  reageer
 • Jan

   

  Toch wel mooi hoe het nog steeds mogelijk is dat daar nog steeds geen vangrails staat op bepaalde plekken en je zo regelrecht de bomen invliegt als je daar van de weg raakt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert