Straatpraat: 1 op de 8 kinderen in gezin met laag inkomen

LELYSTAD
Nieuwe kleren kopen, op vakantie gaan en lid zijn van een sportclub lijken in eerste instantie een vanzelfsprekendheid. Toch heeft niet iedereen dat geluk in Nederland.

Bijna één op de acht kinderen groeit op in een gezin met een laag inkomen. Dit aantal stijgt sinds de economische crisis.

We vroegen voor Straatpraat wat mensen in Lelystad daarvan vinden.

reacties (7)

 • Bas

   

  In en in triest

  reageer
 • Dr.Jake

   

  Dan moeten de gezinnen met een laag inkomen maar beter leter met anticonceptiemiddelen om te gaan.

  reageer
 • Moeder

   

  Jou bericht slaat echt werkelijk helemaal nergens op!! Toen ik nog bij mijn ouders woonde hadden we het echt wel breed hoor.. Toen k later zelf kids kreeg had ik het ook gewoon mooi breed.. Tot alles omhoog ging behalve onze inkomen.. Die bleef maar zakken.. En alles wat je maar moest betalen ging maar omhoog.. Dat heeft dus niets maar dan ook echt niets te maken met anticonceptie!! Buiten dat.. Betaal je nu tegenwoordig voor anticonceptie als vrouw zijnde, heb je daar wel eens aan gedacht! Niet praten aub voordat je met iets zinnigs komt.. Met een mooie inhoud aub!

 • Joop

   

  Heb je nu het idee dat je goed bezig bent??

 • ikke

   

  Reden te meer om zo snel mogelijk het basis inkomen in te voeren in Nederland, dan heeft iedereen het een stukje ruimer

  reageer
 • Nora

   

  Het zou de kamer sieren als ze niet zoveel naar het buitenland storten en aan hun eigen mensen denken.

  reageer
 • Pzaal

   

  Volgende maand lekker de huren alweer omhoog. Komt helemaal goed met dit landje..Bedankt Den Haag.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Flevoburger

   

  Dat zal politiek Den Haag een rotzorg zijn. Veel mensen aan de onderkant van de samenleving gaan toch niet stemmen en laat dat nou net nog dat ene punt zijn waar de burger nog wel voor de politiek interessant is. Een harde uitspraak van Juncker ( u weet wel die eindbaas bij de EU ) "De minister presidenten zouden minder rekening met hun eigen kiezers moeten houden en zich meer moeten richten op de Europese gedachte..... "

  reageer
 • Jan

   

  En dan de berichtgeving dat er gemeentes, bijvoorbeeld Zoetermeer, zijn die per nacht, per immigrant, gewoon maar even €500 besteden. Dat is op jaarbasis meer dan €150.000. Tenenkrommend, en totaal van het pad af die klanten van de COA en de ambtenarij! O, vergeet ook niet die €350.000.000 die dezelfde types weten te besparen over de ruggen van de zorgbehoevende. Gelukkig weet D66 dan nog te melden dat nog niet alle kosten van de jeugdzorg daarin verwerkt waren. Over boven de burger staan gesproken.. Arrogantie ten top!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert