Straatpraat: Trainer Frank de Boer weg bij Ajax

EMMELOORD
Voetbaltrainer Frank de Boer vertrekt na 5,5 jaar bij Ajax.

De Boer heeft de directie van de Amsterdamse club laten weten dat hij zijn contract tot medio 2017 niet zal uitdienen. Ook assistent-coach Orlando Trustfull verlaat de club. 

Voor Straatpraat vroegen we in Emmeloord wat het winkelend publiek van het vertrek vindt. 

reacties (3)

 • polderpionier

   

  Ajax is lang niet meer het Ajax van vroeger,met als spelers Sjaak Swart ,Piet Keizer,Zuurbier.JKohan Cruif.Zo kan ik nog wel even doorgaan.De heren vrdienen het makkelijk,dit vorstelijk salaris.Frank de Boer was een uitstekende trainer voor het elftal,met veel begrip voor die jonge spelers.Het bestuur moet zich eens achter het oor krabben wat er nu moet gebeuren.Overmars heeft een totaal verkeerd beleid aan de dag gelegd in de jaren zo lang hij daar zit met een vorstelijk salaris.Ik hoop dat Frank een goede club weer krijgt,en wens hem veel succes,ook met zijn gezin.

  reageer
 • Frank

   

  Haha scherp van dat kereltje! Waar moet Frank de boer heen? Naar de Fisio therapeut😂😂😂

  reageer
 • Ik

   

  Ja dat was de beste reactie van t hele filmpje ... Plus wie moet er nu komen ... Geen koekebakker 😂

 • stop

   

  Iedereen kijkt naar de kampioenschappen, maar onder zijn leiding heb ik geen een speler beter zien worden. Veel jeugdige spelers zijn vertrokken en elders wel doorgebroken. Wat is er geworden van de talenten, zoals Sinkgraven, Bazoer, El Gasi, Riedewald, Tete en van den Berg? Geen 1 talent deed de laatste wedstrijd mee. Alle creativiteit is de nek omgedraaid, het Ajax van nu is allemaal eenheidsworsten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert