'Ongelukkige planning' van twee festivals op 1 dag

BIDDINGHUIZEN
De organisatie van het Bremerbaai Festival dat op 11 juni in Biddinghuizen plaatsvindt, noemt het zeer ongelukkig dat stichting De IJsvogel op dezelfde dag in het dorp haar feestweek afsluit. Beide evenementen vinden die dag op enkele kilometers afstand van elkaar plaats.

Volgens Jan-Melle Liscaljet van het Bremerbaai Festival stond het feest van stichting De IJsvogel aanvankelijk niet in de evenementenagenda van de gemeente Dronten.

Voorzitter Teun van Beek van stichting De IJsvogel noemt dat opmerkelijk. Volgens hem wist de gemeente vanwege de vergunningaanvraag al in januari wanneer de feestweek dit jaar in Biddinghuizen zou plaatsvinden. Hij verwacht overigens dat beide feesten elkaar niet bijten.

reacties (4)

 • Kopertje

   

  Die Liscaljet is toch van het Almere cultureel fonds, en dit is ook zijn stichting? hoe zit dat dan.

  reageer
 • Proflevo

   

  En hoe nu verder met het het leven..

  reageer
 • Henkjan

   

  Wel jammer, velen kunnen niet op 2 plekken tegelijk zijn. Ik ga denk maar eens bij de Baai kijken. Het is trouwens echt mooi geworden.

  reageer
 • Hendrik

   

  Velen? Zijn er ook.mensen die wel.op twee plekken tegelijk kunnen zijn?

 • Hans

   

  Al sinds jaar en dag is de 2e week van juni de feestweek in Biddinghuizen. Het valt inderdaad ongelukkig samen maar dat kan je niet de organisatie van de feestweek aanrekenen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert