Flintstones balen van concurrerende festivals

BIDDINGHUIZEN
Autocrossvereniging De Flintstones uit Biddinghuizen baalt dat de cross van de vereniging samenvalt met twee festivals. De Flintstones, stichting De IJsvogel, het Bremerbaai Festival en de gemeente Dronten gaan hierover dinsdag in gesprek.

Vergunning
Dat er twee festivals worden georganiseerd op 11 juni is de autocrossers een doorn in het oog. De vereniging vroeg de vergunning voor de cross al in januari aan en hoorde pas recent dat ze concurrentie krijgen.

Duizenden euro's
Voorzitter Pepijn Dijkhuis heeft niks tegen het Bremerbaai Festival dat de gemeente organiseert, maar baalt dat hij voor een voldongen feit is gesteld. Hij vreest dat honderden bezoekers wegblijven omdat ze zullen kiezen voor het Bremerbaai Festival, verderop in het dorp. Dat kost de Flintstones duizenden euro's.

Ander publiek
Dijkhuis verwacht niet dat de gemeente het festival nog gaat verplaatsen. Hij kreeg al te horen dat de gemeente denkt dat er een heel ander publiek komt. De Flintstones-voorzitter hoopt in ieder geval dat de gemeente in de toekomst beter overlegt.

reacties (5)

 • Arnt v d v

   

  Eigen schuld !arrogantie ten top bij de flintstones

  reageer
 • Flevowatcher

   

  stop maar gewoon met autocrossen: veel beter voor het milieu!

  reageer
 • aatje

   

  als je alles tegelijk doet is er inderdaad nooit wat te doen, zo moeilijk kan het toch niet zijn in dronten om verschillende activiteiten na elkaar te plannen

  reageer
 • johan

   

  jabba-dabba-doei!

  reageer
 • Brinkman

   

  Mooi gratis reclame voor de cross .

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert