Man aangehouden na mishandeling in trein

ALMERE
Een Almeerder aangehouden omdat hij verdacht wordt van het mishandelen van een vrouw in de trein. Dat gebeurde twee weken geleden op het Centraal Station in Amsterdam, zo meldt de politie.

De man gedroeg zich net na middernacht agressief en schreeuwde tegen andere passagiers. Toen de vrouw daar iets van zei, zou hij haar meerdere malen in het gezicht hebben gestompt en aan haar haren hebben getrokken. Het slachtoffer hield aan de mishandeling onder meer een hersenschudding en een dik oog over. 

Na de mishandeling sprong de man de trein uit en rende weg. Agenten hielden de Almeerder daarna aan op basis van het signalement. Hij is later weer vrijgelaten, maar hij blijft verdachte. 

reacties (6)

 • Rob

   

  Standaard 1000€ boete dat helpt dit soort van lieden heel snelopvoeden, heeft hij vervolgens nog niet genoeg geleerd standaard tarief 10000€ enz.

  reageer
 • Nora

   

  Gelijk een tijd vasthouden,iemand kan toch wel een foto maken met zijn mobiel dan weet je gelijk de dader

  reageer
 • Henk

   

  Later vrijgelaten ? Waanzin ten top. Maar het is natuurlijk Nederland. Meer rechten voor de dader dan begrip voor het slachtoffer.

  reageer
 • Pzaal

   

  Dit soort mensen zouden ze levenslang op moeten sluiten in een gekken gesticht.

  reageer
 • Koos

   

  Een leven vernield en die man komt gewoon weer vrij... Het is toch niet te bevatten hoe er met daders wordt omgegaan hier in Nederland. Ondertussen staan de gevangenissen leeg omdat dat lekker goedkoop is voor de overheid. Man man man. Waar is dat mooie, goed verzorgde Nederland waar je je 's avonds veilig voelde, gebleven?!

  reageer
 • .\/\/.

   

  "Waar is dat mooie, goed verzorgde Nederland waar je je 's avonds veilig voelde, gebleven?!" - dat is een beeld dat je is aangepraat om electorale redenen. Dat Nederland heeft nooit bestaan namelijk.

 • Jim

   

  Dit gebeurde vroeger ook dus hou toch op! Je leest het nu sneller via internet etc.... En als er niet voldoende bewijs is kunnen ze m niet vast houden. Wellicht volgt later een veroordeling...!! Hoop dat ze m uiteraard pakken. Laffe daad

 • laat alle reacties zien
 • Nico

   

  Een blaastest voordat je met de trein reist... Het komt eraan.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert