Biologische markt 'Puur Lelystad' stopt ermee

LELYSTAD
De biologische markt 'Puur Lelystad' stopt. Woensdag wordt de markt voor de laatste keer gehouden. 

Volgens de organisatie is er te weinig belangstelling en is de naamsbekendheid te klein. Ook staat op de Facebookpagina van 'Puur Lelystad' dat de gemeente geen mogelijkheden heeft om de markt te ondersteunen. 

De versmarkt werd sinds december 2014 elke woensdag gehouden op het Stadhuisplein in Lelystad. Kooplieden verkochten er onder meer biologische en ambachtelijke streekproducten. 

reacties (4)

 • Wolverine

   

  Gemeente bijspringen???nou nee hoor die geven liever geld uit aan vluchtelingen die gaan namelijk voor op eigen volk.

  reageer
 • Sorry maar dit slaat nergens op. Het is gewoon niet succesvol gebleken punt uit. Waarom moet de gemeente daar bij springen. Als u het zo erg vind had u misschien vaker moeten kopen.

 • Ank

   

  Altijd het proberen waard. Lijkt me helemaal geen gek plan.

  reageer
 • Willem D

   

  En waarom moet de gemeente Lelystad bij springen

  reageer
 • .\/\/.

   

  Iets met stimuleren van de economie

 • wouter

   

  Waarom geen gezamelijke popup mini supermarkt met alleen streek pruducten? Lijkt me een tof idee , zoals nop pindakaas smaken man kan er vast ook een gedeelte krijgen , vind een ruimte in het nieuwe gedeelte bataviastad, lelystad centrum of dronten , maak het modern met een webshop zodat mensen producten online kunnen bestellen en zorg voor wat meer naams bekendheid, denk dat dit beter zal werken.

  reageer
 • LaLoupe

   

  Mijn idee. Misschien in het voormalige Waaggebouw. Naar het voorbeeld van Frankrijk en Spanje waar iedere stad een overdekte versmarkt heeft met streek- en versproducten.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert