Homeriders Flevoland fietsen 10.000 euro bijeen

ALMERE
Acht medewerkers van de McDonald's-vestigingen in Almere en Lelystad hebben 10.000 euro bij elkaar gefietst voor het goede doel.

In 24 uur tijd legden zij een parcours van 500 kilometer af van Maastricht via Oberhausen, Nijmegen en Zwolle naar Groningen. Aan de zogeheten Homeride deden dit jaar in totaal 65 teams uit heel het land mee.

Het opgehaalde geld gaat naar de Ronald McDonald Huizen. Dat zijn logeerhuizen voor ouders, dicht bij het ziekenhuis waar hun kind ligt.

reacties (2)

 • Tim

   

  https://goededoelennederland.nl/system/files/public/Directiebeloning/directiebeloning%20Ronald%20McDonald%20Kinderfonds%202014.pdf Ga maar uit van het tegendeel Dr.Jake, dat kun je gerust doen. Is ook leuker. De positiviteit die wij tijdens het afgelopen Homeride weekend hebben ervaren is echt ongekend. Met maar zo'n 20 medewerkers op kantoor en volgens mij maar 3 of 4 per huis is het Kinderfonds geen geld verslindende organisatie, integendeel. Breng een bezoek aan een Ronald McDonald Huis en je weet werkelijk niet wat je ziet. Onwijs respect voor al die vrijwilligers daar!

  reageer
 • Dr.Jake

   

  .... waarvan 7000€ naar de baas van de organisatie gaan zoals het tegenwoordig zo gaat,toch ? Lang leve het nihilisme !

  reageer
 • .\/\/.

   

  Is dat een bewering die je kunt staven, of is het gewoon uit de heup geschoten?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert