Wales op kop bij EK Vissen

ALMERE
Wales leidt het tussenklassement na de eerste dag van het EK vissen in Almere, gevolgd door Engeland en Wit Rusland. Nederland staat op een vijfde plek. In totaal doen er 26 landen mee. Onderaan bungelt Litouwen die de minste hoeveelheid vis uit de Lage Vaart haalde op zaterdag.

De beste Nederlander is Dieter Friederichs, hij werd 11e van de ruim honderd deelnemers.
Toch was er ook pech. Zo verloor Arjan Klop op het laatste moment een hele grote vis omdat zijn lijn brak. Hij was ruim drie kwartier bezig geweest om de vis uit het water te krijgen.

Zondag is de tweede en laatste dag van het EK-zoetwatervissen en dan zal het er op aan komen. Wie over de twee wedstrijddagen de meeste kilo's aan vis en uitgeroepen wordt  tot Europees kampioen.

reacties (2)

 • Rutger

   

  Doet Bale ook mee?

  reageer
 • Rob

   

  Hebben vals gespeeld, hadden vis meegenomen van de visboer. Zielige sport toch, moet die massa's zien zitten op 1 rij. Als ik vis was zocht ik tijdelijk een andere vaart op totdat die zgn. Sporters weer vertrokken waren.

  reageer
 • Knielus

   

  Ja, echt waar. Ik heb zelfs gezien dat het Belgische team 2 lekkerbekjes ,3 zoute haringen en een gerookte makreel uit het water visten.. Ik dacht al., vast bij de visboer gehaald en das niet eerlijk 😂

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert