File na ongeluk met vier voertuigen op A6

ALMERE
Op de A6 bij Almere Buiten is woensdagmiddag een ongeluk gebeurd waarbij vier voertuigen betrokken waren.

Dat meldt Rijkswaterstaat.

De linkerrijstrook is enige tijd dicht geweest. Verkeer in de richting van Lelystad stond daardoor in de file.
 

reacties (4)

 • Getuige

   

  Er waren veel vrachtwagens die achter elkaar reden en wilden invoegen. Om die reden verplaatsten veel auto's naar de linkerbaan. De snelheid was er opeens volledig uit en het verkeer stond in mum van tijd stil, daarna de botsing.

  reageer
 • Jan

   

  Waarschijnlijk weer van dat volk dat zo spoedig mogelijk elk gat op de linkerbaan dicht wil rijden. Zo snel mogelijk naar huis of waar dan ook, liefst veel harder dan de maximum snelheid en als het dan iets langzamer of als er geremd wordt te laat zijn met reageren, gewoon een kwestie van anticiperen op de rest van het verkeer en niet denken dat de weg voor jou alleen is. Haastige spoed is zelden goed en geduld is een schone zaak! En typisch dat het zo vaak op de linkerbaan is, ook dagelijks bij de fileberichten.

  reageer
 • Inwoonster

   

  Goh, was je erbij dan? De beste scheepslui staan weer aan wal :-(

  reageer
 • Dick

   

  Omdat dat in 99% van de gevallen de oorzaak is bij kop-staart aanrijdingen. Of wilde je de soepjurk van je schoonmoeder de schuld geven?

 • Dick

   

  Tja, als we op de bumper van onze voorganger blijven plakken, niet verder dan een meter voor onze auto kijken en dan nog eens op ons telefoontje zitten te gluren krijg je dit soort ongevallen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert