Topdrukte op Bremerbaaistrand

BIDDINGHUIZEN • Do 25 augustus 2016 | 19:29 • Donderdag 25 augustus 2016 | 19:29
Het nieuwe Bremerbaaistrand aan het Veluwemeer bij Biddinghuizen profiteert deze zomerweek optimaal van het warme weer. Het pas opgeleverde recreatiegebied trok woensdag zoveel bezoekers, dat er op het overvolle parkeerterrein chaotische situaties ontstonden. Inmiddels is het strand daar beter op voorbereid. Beheerder Aquacentrum heeft de rotonde naar het strand afgezet en een parkeerwachter aangesteld.

Bezoekers genieten
De badgasten zijn goed te spreken over het nieuwe strand. "Heerlijk, dit is echt genieten", zegt een enthousiaste bezoekster. "Andere jaren gingen wij naar het vijf meter strand bij Biddinghuizen, maar dat is een vrij lullig standje als je dat met het Bremerbaaistrand vergelijkt." 

Een andere bezoeker vertelt: "Mijn eerste indrukken zijn erg postief. Het is schoon, lekker water en er is een leuk strandpaviljoen."

Recreatiegebied de Bremerbaai bestaat uit strand, een restaurant, een pier met aanlegsteiger en een uitkijktoren. Het is de eerste zomer dat de Bremerbaai toegankelijk is voor publiek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel