Topdrukte op Bremerbaaistrand

BIDDINGHUIZEN
Het nieuwe Bremerbaaistrand aan het Veluwemeer bij Biddinghuizen profiteert deze zomerweek optimaal van het warme weer. Het pas opgeleverde recreatiegebied trok woensdag zoveel bezoekers, dat er op het overvolle parkeerterrein chaotische situaties ontstonden. Inmiddels is het strand daar beter op voorbereid. Beheerder Aquacentrum heeft de rotonde naar het strand afgezet en een parkeerwachter aangesteld.

Bezoekers genieten
De badgasten zijn goed te spreken over het nieuwe strand. "Heerlijk, dit is echt genieten", zegt een enthousiaste bezoekster. "Andere jaren gingen wij naar het vijf meter strand bij Biddinghuizen, maar dat is een vrij lullig standje als je dat met het Bremerbaaistrand vergelijkt." 

Een andere bezoeker vertelt: "Mijn eerste indrukken zijn erg postief. Het is schoon, lekker water en er is een leuk strandpaviljoen."

Recreatiegebied de Bremerbaai bestaat uit strand, een restaurant, een pier met aanlegsteiger en een uitkijktoren. Het is de eerste zomer dat de Bremerbaai toegankelijk is voor publiek.

reacties (10)

 • Metzger

   

  Geweldig heel blijven het nieuwe strand.erg mooi laten we het mooi houden met ons allen.We genieten er van

  reageer
 • Esther

   

  Alleen erg jammer dat er toch mensen zijn die er honden komen. Vooral rond een uur of 5. Verder perfect vertoeven daar!

  reageer
 • .\/\/.

   

  Nou, dan wens ik je de komende dagen nog veel sterkte!

  reageer
 • Frenky

   

  Ik houd niet van strand, ik hou alleen van regen, onweer, en hagel.

  reageer
 • INge

   

  @Lisette: Geen honden op het strand. @Mark: Er is een drijflijn (twee zelfs) voor zwemmers. Dat is goed geregeld daar, boten komen niet bij het zwemgebied. @Rom: Ik heb me laten vertellen dat het parkeren hier nu nog gratis is. En pinnen kan ongetwijfeld ook niet als er wel betaald moet worden..

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ww

   

  Het is een heerlijk strand. Woensdag inderdaad chaos met parkeren. Misschien idee voor volgend jaar meer parkeerplaatsen want dat is wel weinig voor al die auto's. Verders vind ik het super qua indeling. Vooral in het water de kids vermaakte zicht echt mega en ik dus ook

  reageer
 • Jan

   

  Misschien een idee om het asfalt op de dijk door te trekken en dan daar nog meer parkeerplaatsen te maken. De dijk kan dan bij andere activiteiten ook gebruikt worden als doorgaande weg. Je hebt dan ook geen parkeerwachter nodig in verkeersregelaars kleding.

  reageer
 • Lisette

   

  Mogen er honden op het strand komen?

  reageer
 • mark

   

  Speedboten gevaarlijk dicht bij het zwemmersgebied! Dit is ook duidelijk op 1 van de 3 foto's nij dit artikel te zien. Er moet op dat gebied nog wel serieus een plek worden aangwezen voor boten ed. zodat zwemmers daarmee niet in gevaar komen!

  reageer
 • Ronn

   

  Parkeergeld kun je daar wel pinnen?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert