Fans populaire YouTube-ster zorgen voor overlast

ALMERE
Fans van de populaire YouTube-ster SnapKing zorgen voor overlast in een  Almeerse woonwijk. Sinds kort wonen SnapKing en zijn vriendin Famke in Tussen de Vaarten.

SnapKing maakt samen met Famke filmpjes over bijvoorbeeld zoenen en vreemdgaan. Deze vlogs worden door honderdduizenden jongeren bekeken. Fans maar ook fervente tegenstanders van SnapKing hebben ontdekt waar hij woont en hangen nu massaal rond bij zijn huis. En dat zorgt voor overlast en ergernis bij de buren van de SnapKing.

Volgens de Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex waar SnapKing woont, schrikken de fans en tegenstanders aspirant-kopers van woningen in de buurt af.

reacties (12)

 • Almeerse

   

  Haha, zoiets heet generatiekloof ! Zoals lang geleden iemand zong " je wordt ouder, papa " :-)

  reageer
 • van Dijk

   

  Wat ik mis in alle andere reactie's, is de overlast die het met zich mee brengt voor de buren. Ik ken de persoon persoonlijk niet, maar als een BN'er naast mij zou komen wonen en ik heb last van bezoekers bij de buurman/vrouw die bij mij aan bellen dan spreek ik die buren daarover wel aan. En als de buren er niks aan doen dan schakel ik de woningbouw (woon in een huurwoning) in om voor een oplossing te zorgen. En anders gaan de buren maar weer terug naar hun vorige woning.

  reageer
 • Boris

   

  Wat is uw definitie van echt werk? Hij trekt geen uitkering, betaald belasting.

  reageer
 • Bart Stein

   

  Toen ik Enzo Knol (tevergeefs) probeerde te begrijpen, dacht ik dat het absolute dieptepunt was bereikt. Helaas, ik zat ernaast. Dat deze ADHD-er met zijn spraakgebrek op YouTube komt, gun ik hem van harte. Net als de Jostiband. Maar het aantal view dat hij daarmee scoort, zegt vreselijke dingen over het publiek van 2016. The world has changed. (J.R.R. Tolkien)

  reageer
 • .\/\/.

   

  Vergis je niet: er zijn er die met die Youtube-nonsens een prima inkomen bijeen vloggen! En ik denk dat daar wel degelijk skillz aan te pas komen. Dat jij en ik dat niet kunnen volgen is omdat we niet in de doelgroep vallen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jeroen

   

  Alsof elke willekeurig BNer dat doet. Je weet dat het erbij hoort, zodra je bekend raakt, en er geld mee verdiend.

  reageer
 • Pietertje

   

  Zoals de bekende YouTuber Pewdiepie ook al zei: "Omdat je me huisadres gevonden heb op internet, betekent het nog niet dat je ook een uitnodiging heb gevonden".

  reageer
 • Joost

   

  Dus? Vertellen ze op YouTube precies waar ze wonen dan?

  reageer
 • Jempie

   

  Waarom niet? Dit heerschap wil toch zelf graag beroemd worden met zijn YouTube kanaal?

  reageer
 • Jempie

   

  Die Snapking lijkt me nogal een loser die te lui is om een echte baan te zoeken. Jammer dat onze jeugd geïnfecteerd wordt door deze werkschuwe provocateur.

  reageer
 • 13xx

   

  Tis vast een generatiekloof (ik ben een ongeveertigger) maar ik had nog nooit van deze SnapKing gehoord.

  reageer
 • Joost

   

  Serieus, jullie gaan met een camera voor de deur polsen terwijl ze niet willen reageren? Beetje laag dit, laat ze gewoon in de huiselijke sfeer met rust. Bovendien kan dit er voor zorgen dat nog meer mensen weten waar ze wonen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert