Al bijna 1500 reacties op enquête over mobiele bereik

FLEVOLAND • Vr 7 oktober 2016 | 14:31 • Vrijdag 7 oktober 2016 | 14:31
Bijna 1500 Flevolanders hebben de enquête ingevuld over het bereik met je mobiele telefoon. Het onderzoek duurt nog een paar dagen en dan hopen we met de NOS en andere regionale omroepen in kaart te kunnen brengen waar er problemen met het bereik zijn. 

Heb jij altijd bereik met je mobiele telefoon? 
De mobiele telefoon is in 20 jaar tijd veranderd van luxeproduct om mee te bellen, naar een smartphone die bijna constant gebruikt wordt. Toch zijn er nog plaatsen in Nederland waar je weinig bereik hebt met je telefoon.

Aan de hand van een enquête proberen we in kaart te brengen waar die locaties zijn. Zorgt dit voor problemen? En hoe los je dat op? Hoe reageren providers?

>>> VUL DE ENQUÊTE HIER IN <<<

Omroep Flevoland wil weten hoe het gesteld is met het mobiele bereik in Flevoland. Daar hebben we je hulp bij nodig. Doe mee en vul de enquête in, het kost je maar een paar minuten. We hopen binnenkort de uitslag van het onderzoek te kunnen delen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel