Flevostrand krijgt ANWB-predicaat 'topcamping'

BIDDINGHUIZEN
Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen is één van de 48 Nederlandse campings die van de ANWB het predicaat 'topcamping' heeft gekregen. 

Campings met dat predicaat zijn door de inspecteurs bekroond met het maximum aantal van vijf sterren. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie, winkels en horeca.

De ANWB heeft in heel Europa tweeduizend campings beoordeeld. 177 campings kregen het predicaat topcamping. 

reacties (2)

 • Vakantieganger

   

  Het sanitair bij de strandkant is nog niet eens 3 sterren waard. Afgelopen seizoen constant koude douches aan de mannenkant. Kapotte douche aan de vrouwenkant. En hier moet je gewoon voor warm water betalen!! Smerige toiletten die na lang klagen weer eens goed schoongemaakt werden. Kitranden van de wc's allemaal gescheurd, dus geen goede hygiëne. Onderhoud van het terrein word maar mondjesmaat gedaan. Meestal doen de campinggasten het zelf maar. En zo kunnen we nog even doorgaan. Dus hoezo 5 sterren?

  reageer
 • Bezoeker

   

  Nu gaat de prijs ook met 5 stèren omhoog was al niet goedkoop

  reageer
 • facilicom

   

  De Camping is er voor jou, jij bent er niet voor de camping als de camping zichzelf boven de markt prijst, blijven de klanten vanzelf weg.

 • Nedvervanhuisvrouwen

   

  Ach kom nou wat is de meerwaarde van een ANWB predicaat? ja okay misschien heeft F van Bruggen er een nachtje doorgebracht en vermeld dat het uitstekend beviel. De ANWB heeft niet veel leden meer na het blameren van de automobilist jaren terug, men opteert nog op het verleden en mag via de media de kleurcodes uitspreken en het fileleed benoemen, dat is alles. ANWB is geen officieel gepatenteerd keurmerk de consument kan er geen rechten aan ontleden.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert