Hetty Klavers wint regionale Vrouw in de Media Award

FLEVOLAND
Dijkgraaf Hetty Klavers van Waterschap Zuiderzeeland heeft de regionale Vrouw in de Media Award gewonnen. Klavers won het in Flevoland van wethouder Winnie Prins van Zeewolde en directeur Amal Abbass-Saal van stichting Inspiratie Inc. 

Annerieke Berg uit Zeewolde was voor de landelijke prijs genomineerd, maar die onderscheiding is naar atlete Dafne Schippers gegaan. Berg is de oprichter van Stichting Bootvluchteling en heeft landelijke bekendheid als woordvoerder van de stichting. 

De Vrouw in de Media Award is een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en sprekersbureau ZijSpreekt. Zij willen vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zich meer te laten zien in de media.
Daarnaast moet de prijs een aanmoediging zijn voor nieuwsredacties om vaker vrouwen een podium te geven. Dat gebeurt volgens de initiatiefnemers nu nog veel te weinig. 


 

reacties (2)

 • Barbara

   

  Wat een onzin gedoe weer. Het gaat niet om de man of de vrouw die de klussen klaart. Houd eens op die nutteloze scheiding aan te brengen. Een vreemde manier van prestatiedrift aan de gang houden...

  reageer
 • Brinkman

   

  Weer zo'n linkse Dame die Nederland naar de knoppen helpt .

  reageer
 • Jan Nieuwenhuis

   

  Als heemraad en plaatsvervangend dijkgraaf mocht ik in 2013 betrokken zijn bij de procedure voor de selectie van een nieuwe dijkgraaf. Toen is duidelijk geworden dat onze dijkgraaf Hetty Klavers geen lid is van welke politieke partij dan ook. Haar eigen politieke voorkeur in het stemhokje is het best bewaarde geheim van het Waterschapshuis. Dit maakt dat zij een onafhankelijk voorzitter kan zijn van het Algemeen en Dagelijks bestuur van ons Waterschap en een gedragen dijkgraaf voor alle Zuiderzeelanders die boven de partijen staat. Het winnen van de prijs Beste vrouw in de media, sterkt ons gevoel dat we destijds met haar een goede keuze hebben gemaakt als boegbeeld voor ons waterschap!

 • kees d.

   

  ??????????? Verklaart je nader!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert