Zoey Ivory geen Miss Universe, maar wel online hit

ALMERE • Zo 29 januari 2017 | 13:39 • Zondag 29 januari 2017 | 13:39
Zoey Ivory van der Koelen uit Almere is in de nacht van zondag op maandag al vroeg afgevallen in de race naar de titel van Miss Universe. De verkiezing vond plaats in de Filipijnse hoofdstad Manilla. De titel ging naar Iris Mittenaere uit Frankrijk.

De verkiezing was in Nederland live op televisie via Fox te volgen. Dit jaar werd er voor het eerst een Top 13 gekozen. Deze kandidaten namen het grootste gedeelte van de drie uur durende show voor hun rekening. Zoey Ivory wist niet tot deze Top 13 door te dringen.

Zoey Ivory komt woensdag weer naar Nederland. Ze gaat zich dan richten op haar Nederlandse werkzaamheden voor de Miss Nederland Organisatie.

Hit op internet
Haar deelname aan de verkiezing had niet het gewenste resultaat, maar online is Zoey Ivory een grote hit. Filmpjes rond de Almeerse worden veel gedeeld. In de filmpjes is te zien hoe Zoey Ivory tijdens een reclame-pauze in de Miss Universe verkiezingen spontaan gaat dansen op een liedje van Beyoncé. De overige deelneemsters staan er op dat moment onbewogen bij. Kijkers van over de hele wereld zijn enthousiast over de dans van Zoey Ivory

Diverse bezoekers hebben vanuit het publiek het dansje gefilmd en delen die opnames via sociale media. De filmpjes zijn inmiddels miljoenen keren gedeeld. Zoey Ivory krijgt daarvan voortdurend meldingen. "Ik weet niet wat me overkomt'', zegt de Almeerse. "Mijn telefoon ontploft bijna!" 

[https://twitter.com/basty_08/status/825939222510997505] 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel