Taxichauffeur beroofd op de Evenaar

ALMERE
In de nacht van woensdag op donderdag is een taxichauffeur op de Evenaar in Almere Buiten door drie mannen geslagen en beroofd van zijn geld. De mannen zijn weggerend in de richting van de Regenboogbuurt en de Bloemenbuurt.

Rond 03.00 uur had de taxichauffeur de mannen als klant in de taxi. Toen hij op de Evenaar stopte voor een verkeerslicht begon één van de mannen hem te mishandelen. Een ander pakte zijn geld.

De recherche roept getuigen op zich te melden.

reacties (5)

 • Leny

   

  Ja mijn reactie op. Is dat mensen op dat tijd stip buiten lopen de meeste crimindelen zijn. Als je in dienst verband werkt. Werk je van 11 uur overdracht. Tot de volgende dag 7 uur. Dus midden in de nacht slaap je. Snap je. Alleen misschien nog iemand die zijn hond uit laat Word wakker. Graag allemaal. Sterkte nog maals met de taxi chauffeur. Die is het slachtoffer ja.

  reageer
 • wes

   

  niet iedereen heeft dezelfde tijden, ik werk namelijk van 18:00 en eindig ergens tussen 2 en 4uur in de ochtend. als ik nachtdienst heb (komt gelukkig niet vaak voor) ik werk vaak op cleanrooms of operatiekamers na werktijd

 • Noord zuid

   

  Evenaar ligt Almere zo zuidelijk

  reageer
 • van der laan

   

  gelijk alle taxi centrales sluiten kans op herhaling is te groot

  reageer
 • Ja

   

  Wordt het geen tijd voor hardere acties

  reageer
 • Leny

   

  Niet normaal meer. Dat de taxi chauffeurs hun werk niet meer kunnen doen. Erg angstig is dit. En ik verwacht weinig getuigen. Op dat tijdstip lopen er alleen maar criminelen. Veel sterkte chauffer.

  reageer
 • Jos '56

   

  Dus met andere woorden, iedereen die om 03.00 uur buiten loopt is een crimineel, beetje aanmatigend niet??

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert