Conceptstore Hard Bitten and the Others sluit de deuren

ALMERE • Wo 15 februari 2017 | 16:53 • Woensdag 15 februari 2017 | 16:53
Conceptstore Hard Bitten and the Others in het Stadshart van Almere stopt ermee. Drie jaar na de opening van de skateshop, bar en culturele ontmoetingsplek, sluiten de initiatiefnemers de deuren. Het bedrijf heeft te weinig inkomsten.

Volgens de initiatiefnemers is hun businessplan goed, maar is het voor klanten een drempel om de roltrap naar beneden te nemen. De winkel bevindt zich namelijk onder de grond. De conceptstore werd drie jaar geleden opgezet met een crowdfundactie. 125 investeerders waren goed voor in totaal 23.000 euro. Zij zijn op de hoogte gebracht van de huidige financiële situatie.

De winkel sluit 5 maart de deuren, maar de bar en ontmoetingsplek in het pand blijft tot eind mei geopend voor het publiek. Voor de komende maanden worden nog festivalletjes, concerten en evenementen georganiseerd. De oprichters zijn met verschillende partijen in gesprek om die activiteiten op de huidige locatie veilig te stellen en mogelijk zelfs uit te breiden. In de komende weken moet duidelijk worden of en op welke wijze Hard Bitten and the Others door kan gaan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel