Vijf mannen opgepakt voor sigarettendiefstal in Noordwijkerhout

ALMERE
De politie heeft donderdagmorgen in Almere vijf mannen aangehouden die worden verdacht van een inbraak bij een supermarkt in Noordwijkerhout.

De inbraak in het Zuid-Hollandse dorp vond donderdag rond 03:45 uur plaats. In de winkel werden sigarettenkasten opgebroken. De daders waren er vervolgens met een hoeslaken vol sigaretten vandoor gegaan.

Kort na de inbraak zagen agenten in burger hoe elders in Noordwijkerhout sigaretten in een auto werden geladen. De politie volgde de auto, die naar Almere bleek te rijden. In de Borodinstraat in Muziekwijk gingen de inzittenden een woning binnen. Agenten hielden daar vervolgens 5 mannen aan. Volgens de politie gaat het om vier Almeerders en een Amsterdammer.

In de woning zijn ook andere spullen ontdekt die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De politie bekijkt waar deze spullen vandaan komen en of de mannen al eerder inbraken hebben gepleegd.

reacties (4)

 • ciska abresch

   

  Mooi hoe dom kan je zijn kenteken chec LL

  reageer
 • Henk Klaassen

   

  Mooie actie ! Kunnen ze hier wat van leren , na een tip van mij kan men hier nog geen graffitispuitertje aanhouden met 5 man sterk ; met toeters en bellen kwamen ze aanrijden waarna een dikke agente al sloffend over de busbaan zich voortbewoog , joehoe hier zijn we

  reageer
 • Sem

   

  Fantastisch! Mooie actie politie!

  reageer
 • Proficiat

   

  Goed werk, nooit onmiddellijk happen op deze wijze krijg je meer zicht op het totaal

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert