Nieuwe middenstip voor Unicum

LELYSTAD
De halve gestolen middenstip van voetbalvereniging Unicum in Lelystad wordt deze donderdagmiddag nog vervangen. Dat laat het Sportbedrijf Lelystad weten. Vandalen hadden de helft van de middenstip van het kunstgrasveld uit de mat gestoken. 

Waarnemend voorzitter Willem Schoonheim was eerder nog bang dat de wedstrijden van komende zaterdag niet door konden gaan. Er moest namelijk een speciaal bedrijf komen om het gat te repareren. Schoonheim laat weten 'hartstikke blij' te zijn met het snelle handelen van het Sportbedrijf. 

Volgens de waarnemend voorzitter is het niet de eerste keer dat er iets kapot gemaakt is. In het afgelopen jaar zijn er geregeld vernielingen bij de voetbalclub geweest. Zo is eerder het hek al kapot gemaakt en zijn de doelen en dug-outs ook al een keer vernield. Daarom wil Schoonheim camera's gaan plaatsen om meer toezicht te kunnen houden.

reacties (6)

 • Toezicht

   

  Goed plan om camera's te plaatsen, kunnen ze meteen het wangedrag van hun parade-paardje vastleggen. Het wangedrag van sommige spelers, begeleiding en bestuur! Heet dat keepertje ook niet Schoonheim? kostje gekocht zou ik zeggen.

  reageer
 • Tuuk

   

  Wat een gedoe zeg! Er zijn amper wedstrijden aanstaande zaterdag! Pas op 4 maart is het weer volle bak. Of heeft Unicum tegenwoordig nog maar 1 veld over van de 4 of 5?

  reageer
 • .\/\/.

   

  Tijdelijk opvullen met rubberkorrels misschien?

  reageer
 • Bas

   

  Beetje zand erin en aanstampen klaar. Dat geouwehoer om een speciaal DUUR bedrijf te laten komen.

  reageer
 • 13xx

   

  Kan iemand mij uitleggen, waarom het missen van een vierkante decimeter van een veld het niet doorgaan van een wedstrijd kan veroorzaken?

  reageer
 • Pieter

   

  Omdat het "de midden stip" betreft. Ligt dus in het midden van het veld. Dit is erg gevaarlijk voor de enkels.

 • laat alle reacties zien
 • Jake

   

  Volgens de website kan de heer schoonheim op 6 maart as tot voorzitter gekozen worden, tot die tijd is hij gewoon lid van de vereniging..

  reageer
 • Pieter

   

  Hmm, sterke reactie... maar hij is interim voorzitter... dus ja.. zullen we jouw reactie als niet verzonden beschouwen?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert