Voorbereidingen grote musicalshow in volle gang

ALMERE • Zo 19 maart 2017 | 14:11 • Zondag 19 maart 2017 | 14:11
In de grote zaal van de Kunstlinie Almere Flevoland KAF is hard gewerkt aan de grote musicalshow die er eind deze maand wordt gehouden. Zondagmiddag was er een repetitie. 

De show Broadway aan het Weerwater is een initiatief van Stichting TOP Almere. Verschillende instellingen werken er aan mee, zoals het Almeerse jeugdorkest AJSO, het Operakoor Almere, popkoor Binnenste Buiten en de theaterschool Almere. In totaal staan er op 31 maart 150 deelnemers op het podium, onder wie de bekende zanger Ernst Daniël Smit. Die doet belangeloos mee om jong talent in Almere te stimuleren. 

Volgens producent en artistiek leider Dick Schaar bestaat het programma uit hoogtepunten uit bekende en minder bekende musicals. Hij hoopt dat de belangstelling voor show de komende weken nog groeit. Tot nu toe zijn er vijfhonderd kaarten verkocht, terwijl de zaal op 31 maart negenhonderd mensen kan herbergen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel