Radio trapt af met 'nieuw' Omroep Flevoland

LELYSTAD
Flevoland is om! De uitzendingen van Omroep Flevoland op radio en tv zijn sinds maandag anders dan voorheen.

Presentatoren Leo Schouwenaar en Eefje Dekker trapten maandagochtend de nieuwe uitzending af op radio, om 06.30 uur. Om 17.00 uur volgt tv in een nieuwe studio en met een totaal andere aanpak. 

Op onze Facebookpagina waren de afgelopen tijd al wat voorproefjes te zien van de veranderingen. 

 

reacties (7)

 • Jay

   

  Ik vond de premiere op tv nog niet echt een succes. Het decor is veel te groot. Verder vind ik de loopjes te gekunsteld. En dat allemaal voor een 'gewoon' nieuwsprogramma. De 'duiding' is er ook een beetje met de haren bijgesleept. Laten we het er maar op houden dat het nog moet groeien, maar het oogt allemaal niet goed uitontwikkeld.

  reageer
 • Dirk Woudstra

   

  Radio is een stuk vlotter geworden, meer tempo!! Ga zo door! Succes

  reageer
 • Hendrik

   

  Kijkje in de radio studio is wel saaier geworden Andere studio was ruimtelijker zo dat je ook de gang in keek

  reageer
 • Popje

   

  Heel aangenaam om naar te luisteren. Verbetering is het zeker, tot nu toe tenminste.

  reageer
 • Piet

   

  Ik neem van OF altijd het nieuws en het weerbericht op, zodat ik het later op de avond kan bekijken op een moment dat het mij uitkomt. Dat is één herhalende opname. Ik zie alleen in de TV-gids van mijn digitale TV dat iedere uitzending apart voorkomt en geen deel meer uitmaakt van een serie. Een herhalende opname is dus niet meer mogelijk. Ik ga uitzendingen missen.

  reageer
 • Omroep Flevoland

   

  Beste Piet, het programma wordt elk half uur herhaald met zowel nieuws als weer, dus elke dag op hetzelfde tijdstip programmeren, dan moet het lukken. De uitzending is ook terug te zien via de website.

 • laat alle reacties zien
 • Wim

   

  Ik weet niet hoe het in de nieuwe situatie gaat, maar blijft de Noordoostpolder maar een lastig aanhangsel. Of behoort deze ook tot de provincie Flevoland. Zie altijd maar weinig nieuws over deze polder namelijk!!. Of heeft dit te maken dat hier nooit wat gebeurt, of niet interesant genoeg is om te melden.

  reageer
 • Omroep Flevoland

   

  Beste Wim, hou er bij je beoordeling rekening mee dat 10 % van het totaal aantal inwoners van Flevoland in Noordoostpolder woont. Het grootste deel van de bevolking woont in Almere en Lelystad, dus het is logisch dat daar meer nieuws vandaan komt. Het nieuwsaanbod verschilt van dag tot dag. Als we bijvoorbeeld terugkijken naar de afgelopen drie dagen, dan komt gemiddeld 21 % van de berichten uit de Noordoostpolder. Dus in dat licht valt het wel mee. :)

 • Ger

   

  Ook nieuwe naam? Omroep PVV?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert