Doek voor Almere Vandaag valt iets later

ALMERE
De lokale krant en website Almere Vandaag blijft nog wat langer bestaan dan 1 mei. Dat bevestigt de Telegraaf Media Groep (TMG), de huidige eigenaar van de krant. 

De Almere Vandaag stopt, omdat de Telegraaf de huis-aan-huisbladen wil verkopen aan een andere uitgever. Een aantal titels, waaronder Almere Vandaag, maakt geen onderdeel uit van die overname en wordt daarom opgedoekt.

Volgens de Telegraaf is de centrale ondernemingsraad de verkoopplannen en de gevolgen daarvan nog steeds aan het beoordelen. Pas als die ondernemingsraad een advies heeft uitgebracht, kan de verkoop eventueel doorgaan. Tot die tijd blijven de kranten verschijnen en wordt de website gewoon gevuld.

Geen datum
TMG zegt geen invloed te hebben op het moment waarop de centrale ondernemingsraad zijn advies uitbrengt. Het bedrijf wil daarom geen einddatum voor de krant noemen. Medewerkers zijn woensdagmorgen in Amsterdam bijgepraat over de voortgang. 

Op de redactie van de Almeerse krant werken twee commerciële medewerkers en drie journalisten. Voor hen wordt een sociaal plan opgesteld.

 

reacties (4)

 • md 500

   

  Wordt al lang niet meer bezorgt in de filmwijk Almere. Verbaast mij dat de krant er nog is.

  reageer
 • Jan

   

  Scheelt weer kattenbak vulling kopen

  reageer
 • .W.

   

  iets later dan 1 mei ehh 3 mei dan

  reageer
 • Ed Molenaar

   

  Ene kant jammer dat een lokaal blad stoot, aan de andere kant weet ik niet of ik het ooit heb gelezen. Voor mij is het net als tv36

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert