Swingende agent grote hit op de sociale media

ALMERE • Do 27 april 2017 | 21:38 • Donderdag 27 april 2017 | 21:38
Een swingende agent gefilmd in Almere Stad tijdens Koningsdag is een grote hit op de sociale media. In het korte filmpje is te zien hoe de agent danspasjes maakt met kinderen. Iedereen heeft zichtbaar veel plezier.

Donderdagavond werd het filmpje, gemaakt door Jaimy-lee Walter, op Facebook op enig moment zo'n 200.000 keer per uur bekeken. Ze schreef bij de video: "Applaus voor deze agent! Delen mag, laat iedereen zien hoe het ook kan zijn!"

"Meisje begon met dansen"
Jaimy-lee zat bij de McDonalds aan het Stadhuisplein toen ze een aantal politie-agenten zag aankomen. In eerste instantie dacht ze dat er iets was gebeurd. Ineens begon een meisje voor de agent de dansen. Deze danste meteen terug. Jaimy-lee twijfelde nog of ze het tafereel zou filmen, omdat ze dacht dat het swingen snel afgelopen zou zijn. Dat bleek mee te vallen. Na de afsluitende high-five vertrokken de agenten weer.

"Onvoorstelbaar gaaf"
Het duurde even voordat de video op Facebook werd ontdekt, maar na een paar uur ging het hard. Dat het zo snel zo gaan had Jaimy-lee nooit verwacht. Ze vindt het ongelofelijk maar ook onvoorstelbaar gaaf.

Contact met swingende agent
Inmiddels weet Jaimy-lee ook wie de agent was die ze heeft vastgelegd. Via Facebook hebben de twee contact met elkaar.

[https://twitter.com/LodewijkA/status/857946545081262080]
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel