Flinke investeringen in De Eemhof

ZEEWOLDE
Center Parcs bestaat deze week vijftig jaar. Voor de Eemhof in Zeewolde betekent dat vooruit kijken naar de volgende vijftig. Het vakantiepark gaat daarom de komende jaren flink investeren in het park.

Volgens general manager Jordy Tabor van De Eemhof is een park waar alleen een zwembad is niet voldoende voor gasten. Het park gaat daarom investeren in nieuwe activiteiten. Onlangs is er een ''high adventure experience'' geopend. ''Dat is een parcours waar je door de boomtoppen kan klimmen''. Daarnaast komt er binnenkort op De Eemhof een escape room. 

Bij de nieuwe investeringen wordt met name gekeken naar luxe. Mensen die meer te besteden hebben weten de Eemhof te vinden. Het park springt daar op in door een twintigtal nieuwe cottages neer zetten. Dit zijn ruimere huizen met standaard een jacuzzi en wellness. Tabor hoopt met een paar jaar alle investeringen te hebben gerealiseerd. 

reacties (13)

 • patrick

   

  goede zet, hopelijk nog eens een leuke uitbreiding bij het zwembad en mischien bij de haven nog wat nieuwe activiteiten. Dolfinarium heeft plannen om een waterpark te bouwen dus dat zal voor eemhof wel mischien een unieke zet zijn om wat te bouwen wat andere niet heeft! halfpipeglijbaan mischien?!!

  reageer
 • Piet

   

  Laat ze eens dat zwembad uitbreiden, die is altijd zo volgestouwd met mensen, veel te druk, daar kunnen ze beter een paar nieuwe glijbanen bijbouwen. Helemaal als er nog meer huisjes komen, dat betekent nog meer mensen in het zwembad.

  reageer
 • Evertje

   

  Laten ze alle huisjes opknappen en de trappenhuizen van de marina dicht maken. En laat de interieurverzorgers iets langer schoonmaken. Dan kunnen zij beter schoonmaken. Want wat ze nu doen kan gewoon niet in zo'n korte tijd.

  reageer
 • Yvonne

   

  Meerdere CP bezocht maar de Eemhof blijft toch wel het fijnst. Zeker het plein met terras je waant je zo in het buitenland. Ben benieuwd naar het resultaat.☺

  reageer
 • E Kuyer Roosloot

   

  Al vele jaren achter elkaar erg genotennop de Eemhof, de plaza vind ik ook gezellig ingericht( hou niet van een overdekte benauwde plaza, hopelijk worden de vip huisjes ook gerenoveerd, die zie je achteruitgaan, 6 pers vip op het park zou ook mooi zijn, en van mij mag film 1 en 2 weer terug , Eenhof is en blijft gewoon een leuk park met een mooi zwembad, romeinse stijl, de fontijntjes, ik wens jullie succes met de vernieuwingen

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • geerd

   

  hopelijk wordt er ook geinvesteerd in de talloze onnodige obs meldingen...

  reageer
 • Michael

   

  We gaan elk jaar een week naar de Eemhof begin december in een appartement in de Marina. Echt een weekje uit terwijl we toch naar werk gaan en onze dochter naar school gaat. In de middagen en avonden heerlijk zwemmen en rust op het park. Investeringen zijn voor ons welkom hoor, maakt het nog leuker!

  reageer
 • P van der Wilk.

   

  Een gezellige Plaza zo als vroeger zou helpen. Muziek op de plaza was altijd leuk.

  reageer
 • Truus

   

  En toen we er laatst waren deden de golven het niet. En we lregen een kopje koffie als compensatie, pfffffff

  reageer
 • Moraalridder

   

  Wil je deze sfeer van de jaren 60 ervaren. Boek een huisje tegen de hoofdprijs. Dan krijg je natuurlijk wel de gelegenheid om in een Subtropisch zwembad te badderen.

  reageer
 • Richard

   

  Centerparcs. Vies en oud. Bah

  reageer
 • Pzaal

   

  Hopelijk gaan ze het zwembad ook weer flink uitbreiden. Weer terug op het niveau van vroeger.

  reageer
 • Erik

   

  Het zwembad zelf is goor te noemen en hopeloos verouderd

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert