Tien appartementen voor mensen met hersenletsel

ALMERE
Zorgorganisatie InteraktContour gaat samen met woningcorporatie de Alliantie tien Almeerse appartementen geschikt maken voor mensen met hersenletsel. De appartementen staan aan de A. Roland Holststraat in de Literatuurwijk. 

Beroerte 
De mensen die er gaan wonen hebben door bijvoorbeeld een beroerte, een ongeluk of een operatie hersenletsel . Hierdoor moeten ze 24 uur per dag een beroep op zorg kunnen doen. Ze wonen wel zelfstandig op de locatie. Als zij hulp nodig hebben, dan staat die paraat.  

Honderdduizend
In Nederland hebben meer dan een half miljoen mensen hersenletsel en elk jaar komen daar ruim 100.000 bij. Het aantal mensen met hersenletsel in Almere neemt ook toe. Daarom zijn deze appartementen volgens InteraktContour nodig. 

Wachtlijst 
"In Almere hebben wij al geruime tijd een wachtlijst. Wij zijn daarom blij dat we samen met woningcorporatie de Alliantie hebben kunnen zorgen voor tien nieuwe appartementen. Het zijn mooie appartementen, gelegen in het hart van de Literatuurwijk", vertelt Jan van Kampen, bestuurder van InteraktContour.

reacties (2)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert