Meer onderzoek nodig in zaak woningoverval

ALMERE
Een 21-jarige Almeerder heeft vrijdag tegen de rechtbank in Lelystad gezegd dat hij de woningoverval aan de Pembastraat in Almere niet kan hebben gepleegd. Hij beweerde dat hij op 9 maart de hele avond en nacht thuis was. Zijn huisgenoten kunnen dat volgens hem bevestigen.

De rechtbank vond het merkwaardig dat de man nu pas met een alibi kwam, aangezien hij al die tijd zijn kaken stijf op elkaar hield. Hij zei dat zijn vorige advocaat hem had geadviseerd om zich op het zwijgrecht te beroepen.

Die bewuste nacht werd een vrouw thuis overvallen. Ze werd met een pistool tegen haar hoofd geslagen, haar sieraden werden afgepakt en ze werd gedwongen om een kluis te openen. Ze hield twee breuken in haar kaak en gebroken tanden aan de beroving over.

De huisgenoten worden begin september door de rechtbank ondervraagd. 


 

reacties (3)

 • De Vries

   

  Jaja, huisgenoten. Die zeggen natuurlijk altijd dat hij thuis was. En waar is de buit? Toevallig ook in zijn huis terechtgekomen zonder dat hij het wist? Een keer meegemaakt met een aanrijding. Iemand sneed mij af. Landgenoten op straat werden erbij betrokken en getuigden gelijk tegen mij. Ik had de bocht te ruim genomen. Ik mocht betalen!!!!

  reageer
 • Jan

   

  Huisgenoten? We hebben hier toch niet over een stelletje asielzoekers?

  reageer
 • Lelystad

   

  Aan deze zaak zit een luchtje ....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert