Treitervlogger en minister naar Lowlands

BIDDINGHUIZEN
Voormalig 'treitervlogger' Ismail Ilgün komt naar festival Lowlands in Biddinghuizen. Hij vertelt wat het met hem deed dat Nederland over hem heen viel nadat hij filmpjes maakte met agressieve acties van jongeren. Premier Rutte noemde hem 'tuig van de richel'. De vlogger gooide het roer om en voerde onder meer campagne om jongeren naar de stembus te krijgen. 

Ook demissionair minister Lilianne Ploumen van Ontwikkelingssamenwerking spreekt op Lowlands.

Het muzikale programma was eerder al bekend. Zo zijn er dit jaar optredens van onder meer Mumford and Sons, Cypress Hill en The Editors. Het festival is van 18 tot en met 20 augustus en is uitverkocht. 
 

reacties (4)

 • Flevoburger

   

  Knettergek om deze "fijne jongen" zo'n podium te geven.

  reageer
 • asjemenou

   

  aan de andere kant weet je waar het podium staat en kun je daar ook wat aan doen....

 • Poe

   

  Vergeet Anne fleur dekker niet..die is nu nog op de G20 het raar aan het vinden dat de politie alles doorzoekt terwijl ze onlangs bij haar extreem linkse terroristen vriendjes allerhande wapentuig hebben gevonden.

  reageer
 • Te bizar voor woorden om hem een podium te geven!

  reageer
 • San

   

  Okee, ik ga niet meer. Ik doe niet mee aan die overheidspropaganda. Ik word dit land spuugzat, die jongen heeft maling aan alles en krijgt vervolgens een podium. Weet je wie er een podium verdient? Een full-time hard werkend Nederlander die zich gedraagt. Nee, Nederland is werkelijk een rotte appel geworden. En zich maar afvragen waarom mensen zich keren tegen de regering? Ja, hoe komt dat nou? De overheid werkt constructief dit land naar de filistijnen. Nederland is niet meer Nederlands en het wordt tijd dat wij dit niet meer pikken. Ik ga dus niet meer meedoen met jullie verbindingspropoganda. Mij niet gezien. Fijne dag verder.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert