Week lang minder treinen tussen Utrecht en Almere

ALMERE
Vanaf vandaag rijden er minder treinen tussen Almere en Utrecht. ProRail is bezig met het vervangen van de rails tussen Utrecht Centraal en Utrecht Overvecht. De werkzaamheden duren tot volgende week zondag. Reizigers zijn ongeveer een half uur langer onderweg.

Reizigers die van Almere naar Utrecht gaan, kunnen het best via Amsterdam Zuid reizen. De NS adviseert om je reis goed te plannen voordat je op pad gaat. 

Vervanging 
De sporen tussen Utrecht Centraal en Utrecht Overvecht zijn volgens ProRail aan vervanging toe. ProRail gaat de komende week 23 wissels, en 500 meter spoor vervangen. De beveiliging en de bovenleiding worden ook aangepakt. 


 

reacties (2)

 • pieter den Ouden

   

  NS deed mij nog een leuke weekendaanbieding met zeer voordelig reizen. !!!

  reageer
 • .VV.

   

  Hopeloos die vertragingen en werkzaamheden. Had ik maar een rijbewijs.🙁

  reageer
 • Baanwerker

   

  Ze hoeven het niet te doen natuurlijk he! Maar ja dan zit jij schommelend en wiebelend in de trein! Of je dan zo fijn zit is het tweede! En dan nog de veiligheid slecht spoor en slechte wissels veroorzaakt ongelukken! En dan roept iedereen weer " waarom vervangen ze dat dan niet"! Alle werkzaamheden zijn noodzakelijk voor de veiligheid van de reiziger en dat doet Prorail niet om de reizigers te pesten! Het is ook nooit goed! Maar goed zolang je daar geen verstand van hebt en dagelijks aan de baan werkt heb je er geen weet van hoe belangrijk goed onderhoud is!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert