Honden samen met baasjes de modder in

ZEEWOLDE
Bijna vierhonderd honden hebben vandaag samen met hun baasje meegedaan aan de Dogsurvival Zeewolde. Het is de tweede keer dat dit evenement wordt gehouden en het aantal deelnemers is ten opzichte van vorig jaar bijna verdubbeld.

De dogsurvival werd gehouden op een vier kilometer lang parcours op en rond camping De Parel. Er waren vijftien hindernissen waar mens en dier samen overheen moesten. Spectaculair was de glijbaan waar de koppels samen kopje onder gingen in het diepe water. Ook het modderbad leverde hilarische taferelen op, omdat de honden daar vaak de baasjes in hun enthousiasme onderuit trokken.

Deelnemers uit binnen- en buitenland konden in drie categorieën deelnemen. Getrainde atleten moesten het parcours hardlopend afleggen, recreanten mochten wandelen en tenslotte was er de Open Klasse voor 'snelle recreanten.' Volgens de baasjes vonden de viervoeters het meedoen aan de survivaltocht vaak nog leuker dan zijzelf.

reacties (1)

  • desiree

     

    Leuk en lekker hygiënisch wanneer volgende week weer een groep mensen door deze vieze zooi zal kruipen. Er is geen modder te zien, water met wat zwevende klei erin is geen modder.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert