Man slaat glas kapot in gezicht van vrouw

ALMERE
Een 24-jarige Almeerse vrouw die een ruzie probeerde te sussen, heeft dat moeten bekopen met een glas dat keihard in haar gezicht is kapotgeslagen. Ze heeft daaraan blijvend letsel overgehouden. De politie is op zoek naar de dader, en heeft daarom nu camerabeelden vrijgegeven.

Woordenwisseling
Het slachtoffer ging in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 mei samen met twee vriendinnen stappen in Amsterdam. In het rokersgedeelte van een café op de Zeedijk ontstond een woordenwisseling tussen een man en een vrouw. De Almeerse probeerde dat te sussen en hield de kemphanen uit elkaar. De vrouw die ruzie had vertrok en de agressieve man bleef achter met de Almeerse.

Paniek
Er werden nog wat dingen over en weer gezegd en de man raakte volgens de politie vervolgens zo geïrriteerd, dat hij een glas kapot sloeg in het gezicht van de jonge vrouw. Ze liep ernstig letsel in haar gezicht op en er ontstond paniek in het café.

Onherstelbare schade
Eenmaal in het ziekenhuis moest een plastisch chirurg haar gezicht hechten en de glasstukjes verwijderen. De vrouw heeft onherstelbare schade overgehouden aan de ernstige mishandeling.

De politie heeft deze beelden vrijgegeven: 

reacties (5)

 • Desiree

   

  Rokers niet?

  reageer
 • Bromsnor

   

  Zoals bijna iedereen wel leert moet je in het uitgaansleven je nooit met andermans ruzies bemoeien. Ook moet je gewoon een gesprek beëindigen en niet het laatste woord willen hebben.

  reageer
 • SJP

   

  Waarom pas na 2 maand ?... En waar zijn de bewegende beelden???

  reageer
 • Thomas

   

  De crimineel moet natuurlijk wel elke kans krijgen om te ontsnappen, of later voor de rechter te betogen dat het zo lang duurde dat hij eigenlijk niet gestraft zou moeten worden.

 • Sean

   

  Waarom mocht die man überhaupt de zaak verlaten !? Er staat beveiliging voor de deur neem ik aan en als de politie er snap bij is kan hij direct opgepakt worden !

  reageer
 • Antje Ha

   

  Badr Hari ging ook gewoon naar huis na het in elkaar rossen van burgers in diverse horecagelegenheden. Ook uit de Arena vertrok hij gewoon na het invalide trappen van Koen. De uitsmijters zijn er vooral voor het gevoel en om kleine mensen te initmideren maar zijn zeker niet van plan met geweldplegers te gaan rollebollen. De horeca moet gewoon gehard glas gaan gebruiken. Dat doet men in het buitenland ook.

 • Ed

   

  Inderdaad! En kende werkelijk niemand hem daar? Of is men te bang voor de gevolgen als hij in no time weer op vrije voeten is? Dus beste mensen: ga liever niet in discussie met opgefokte figuren tenzij je in staat (en bereid) bent jezelf te verdedigen en proportioneel geweld te gebruiken. Want reken er niet op dat iemand voor jóu in de bres springt. Vast goed bedoeld maar een heel riskante onderneming om je met zoiets te bemoeien. Ik hoop van harte dat deze lafbek snel wordt opgepakt en héél zwaar wordt gestraft.

 • Ron

   

  Waarom is dit pas na 2 maanden vrijgegeven? Je ziet de man nog een tweede glas pakken. Ik mag toch hopen op mooie vingerafdrukken. Dit heeft hij vaker gedaan. Voor een paar woorden zoveel geweld gebruiken dat moet je maar kunnen. Waarom geeft het OM deze man zoveel tijd om weg te komen. Sterkte voor deze vrouw.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert