Zorggroep Almere wil 'gescheiden' echtpaar uit de brand helpen

ALMERE
Zorggroep Almere wil graag het Lelystadse bejaarde echtpaar Ted Upstone en Maria Bleker uit Lelystad uit de brand helpen. Het echtpaar van 90 en 89 jaar oud woont momenteel in de noodopvang van verpleeghuis Hanzeborg in Lelystad in twee gescheiden kamers. Graag willen ze samenwonen maar vanwege wachtlijsten bij Woonzorg Flevoland is daar nu geen plek voor. 

Een woordvoerder van Zorggroep Almere trok zich het lot van het echtpaar aan. Na wat telefoontjes bleek dat er een speciaal appartement voor echtparen beschikbaar is in woonzorgcentrum De Toonladder in de Almeerse Muziekwijk. Het echtpaar kan in een tijdelijke appartement terecht tot er een permanente plek beschikbaar in het Almeerse zorgcentrum is. 

Er is nog geen contact geweest tussen Zorggroep Almere en het echtpaar. Of het echtpaar interesse heeft in het aanbod en wil verhuizen naar Almere is nog onduidelijk. Ook moet Zorggroep Almere nog uitzoeken of het echtpaar in aanmerking komt voor het zorgappartement. 

reacties (6)

 • Cirefrin.

   

  Ga eerst uitzoeken of alles mogelijk is ga daarna de pr zoeken. Ga deze mensen niet lekker maken als nog niets bekend is.De zorggroep opzoek naar pr? Als het lukt geweldig maar hou het eerst even stil.

  reageer
 • Dirk

   

  dit is echt zorggroep almere vol worden maar weinig inhoud weer , als ik dat echtpaar een advies mag geven blijf in lelystad want zo best is t niet bij die zorg coyboy,s hier in almere spreek uit ervaring . als het woordt zorgroep hier valt gaat mijn bloed al koken en mijn haren rechtop staan , dus mensen doe je zelf een lol en blijf waar u nu zit .

  reageer
 • Karim

   

  Goede reactie van Zorggroep Almere. Heb het radio interview gehoord waarin ze vertelden hoe ze deze mensen willen helpen en hoe ze proberen contact met hen te leggen. Top!

  reageer
 • Flevoburger

   

  Mooi dat er een oplossing voor de mensen is gevonden maar intriest dat het op deze manier moet en hoeveel anderen zitten in dezelfde situatie. Ondertussen spelen de hoge heren in Den Haag een speeltje kwartet met als ruilmiddel de mooie verkiezingsbeloftes......

  reageer
 • .\/\/.

   

  Die 'hoge heren in Den Haag' zijn toevallig gekozen volksvertegenwoordigers, dus daar ben je zelf ook schuld aan.

 • Roel

   

  Was het niet beter geweest als men eerst contact met dit echtpaar had gezocht ipv met dit nietszeggende bericht te komen?

  reageer
 • almeertje

   

  Roel helemaal mee eens. En op die leeftijd kunt u beter in LELYSTAD blijven. In de vertrouwde omgeving.

 • laat alle reacties zien
 • Barbara

   

  Voorbarig bericht vol van onzekerheden. Wel aardig op het eerste gezicht, maar neem aan dat Almere buiten Lelystad ook nog wel een wachtlijst heeft van mensen waar zij zich het lot van aan trekken? Of blijft het hierbij?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert