Tijdelijk haute cuisine in loods
Het runnen van een eigen restaurant kost volgens Goores veel tijd en geld. Een pop-up restaurant is volgens de chefkok wel een mogelijkheid. Maximaal veertien gasten kunnen plaats nemen in de loods, die is verbouwd tot tijdelijk restaurant. De gasten krijgen veertien verschillende gerechten, van bietensap met peer tot watermeloen met wasabi en steak tartaar.
Het is volgens de chef het eerste pop-up restaurant in Flevoland. Het idee is om dit een paar keer per maand te houden. De droom van Goores blijft om een restaurant te openen op een vaste plek.
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!
recent nieuws
-
Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht 03/05 | Buurt in verzet tegen laadpaal • Myrthe (11) haalt 4-jarige kleuter uit het water
FLEVOLAND • Vr 3 mei • Vrijdag 03 meiGoedenavond. Elke doordeweekse dag rond 19.00 uur informeren we je met dit nieuwsoverzicht over het belangrijkste, opvallendste en leukste nieuws van de dag. Met vandaag: • Een laadpaal in je straat?...
-
Man vrijgesproken van betrokkenheid bij Emmeloords drugslab
EMMELOORD • Vr 3 mei • Vrijdag 03 meiEen 57-jarige man uit Vleuten is vrijdag vrijgesproken van betrokkenheid bij een groot drugslab aan de Landbouwkade in Emmeloord. De rechtbank vindt dat er onvoldoende bewijs is om de man te veroordel...
-
Kermis Emmeloord twee uur eerder dicht na ongeregeldheden
EMMELOORD • Vr 3 mei • Vrijdag 03 meiDe kermis in Emmeloord gaat na meerdere avonden van onrust twee uur eerder dicht en sluit daardoor om 20.00 uur. Dat heeft de gemeente Noordoostpolder vrijdagavond bekendgemaakt. Burgemeester Roger de...