Bioscoop wordt verbouwd

ALMERE
De bioscoop Kinepolis in het Stadshart van Almere wordt vanaf 4 september tot 19 oktober flink verbouwd. 

Wat gaat er allemaal veranderen?
In alle zalen worden de stoelen vernieuwd. Ook komt in de hele bioscoop nieuwe vloerbedekking. Op de trap van de begane grond naar de eerste etage komt een plateau met automatische ticketmachines, waar bezoekers zelf hun kaartjes kunnen kopen. Ook de gewone kassa's worden vernieuwd. Van de eerste naar de tweede etage wordt de grote trap aangekleed met zitgedeeltes en schermen waarop trailers van de nieuwste films en events te zien zijn. Ten slotte komt er een nieuwe selfservicehorecashop met een uitgebreider assortiment.

Is de bioscoop wel open?
Tijdens de verbouwing is de bioscoop gewoon open voor het publiek. Er is een aangepast filmprogramma, zodat bezoekers toch naar de film kunnen. Theatermanager Peter de Baaij: "Uiteraard doen we er alles aan om de overlast voor bezoekers te beperken. Ik wil ze er wel graag op attenderen in die periode iets meer tijd te nemen in de bioscoop, omdat vanwege de verbouwing sommige ruimtes gereduceerd zullen zijn."

Op maandag 11 september is de bioscoop wel helemaal dicht. Het vernieuwen van de stoelen zal op 19 oktober nog niet voor alle zalen zijn afgerond. De resterende stoelen worden in de twee weken na de herfstvakantie aangepakt.
 

reacties (5)

 • Marcella

   

  Het is veranderd in Kinepolis Henk

  reageer
 • Janneke

   

  Komt er met de vernieuwing ook meer personeel of bewaking? Erg lastig als je geen medewerkers kunt vinden als er zich iets voordoet in de zaal, zoals lastig publiek.

  reageer
 • S.s.s.

   

  Fijn! Het werd wel tijd want sommige stoelen zijn echt slecht, als de gebruikers nou ook eens proberen het netjes te houden..

  reageer
 • Henk

   

  Het was toch Utopolis, Kinepolis ken ik niet.

  reageer
 • Pzaal

   

  Inderdaad? Ik heb blijkbaar ook iets gemist? Hopelijk wordt het allemaal wat gezelliger in de bios net als die oude bios was ook een stuk sfeervoller.

 • .\/\/.

   

  Dat biedt hoop. Als die bioscoop nou ook nog eens goede films gaat vertonen in plaats van het obligate hollywoodgeneuzel wordt het gewèldig!

  reageer
 • koos

   

  U kunt gewoon naar het filmhuis hoor. Daar zijn er namelijk ook 2 van in Almere.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert