Bioscoop wordt verbouwd

ALMERE • Di 15 augustus 2017 | 11:43 • Dinsdag 15 augustus 2017 | 11:43
De bioscoop Kinepolis in het Stadshart van Almere wordt vanaf 4 september tot 19 oktober flink verbouwd. 

Wat gaat er allemaal veranderen?
In alle zalen worden de stoelen vernieuwd. Ook komt in de hele bioscoop nieuwe vloerbedekking. Op de trap van de begane grond naar de eerste etage komt een plateau met automatische ticketmachines, waar bezoekers zelf hun kaartjes kunnen kopen. Ook de gewone kassa's worden vernieuwd. Van de eerste naar de tweede etage wordt de grote trap aangekleed met zitgedeeltes en schermen waarop trailers van de nieuwste films en events te zien zijn. Ten slotte komt er een nieuwe selfservicehorecashop met een uitgebreider assortiment.

Is de bioscoop wel open?
Tijdens de verbouwing is de bioscoop gewoon open voor het publiek. Er is een aangepast filmprogramma, zodat bezoekers toch naar de film kunnen. Theatermanager Peter de Baaij: "Uiteraard doen we er alles aan om de overlast voor bezoekers te beperken. Ik wil ze er wel graag op attenderen in die periode iets meer tijd te nemen in de bioscoop, omdat vanwege de verbouwing sommige ruimtes gereduceerd zullen zijn."

Op maandag 11 september is de bioscoop wel helemaal dicht. Het vernieuwen van de stoelen zal op 19 oktober nog niet voor alle zalen zijn afgerond. De resterende stoelen worden in de twee weken na de herfstvakantie aangepakt.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel